zeynepdurunun_annesi Kızlar 57 ile hamile kaldım 22 haftalığız 63 kiloyum şuan. Nedense ben bu kilo olayına çok takıyorum sanki erken kilo alıyo gibi hissediyorum sizce normal mi?
serapillik zeynepdurunun_annesi 18+5 im , 60 ile kaldım 66 yım şuan. Bugün kontrole gittim doktor gayet normal dedi 1 kilo fazlan var normal şartlara göre ama Buda bir sıkıntı değil dedi☺️
Alevv1903 zeynepdurunun_annesi bence çok ama çok normal bende 21 haftalığım ve 56 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum bana göre baya iyisiniz takılmayın 😁
goldumsu zeynepdurunun_annesi herkesin vücut yapısı bir değil ben mesela 28 haftalığım 57 ile hamile kalmıştım 68-69um. Normalde kiloya müsait bi yapım var malesef. Ama yine de takılmıyorum kilo bu verilir illa ki.
Dilooke 52 kilo ile hamile kaldim. 22+6 yim şuan 66 kilo olmuşum. Bosver ye gitsin bidahami gelcez dünyaya 😄
eftelya_ser zeynepdurunun_annesi yani alsan alsan 10 kilo daha alırsın o da doğumdan sonra gider 63 e düşersin 6 kiloyu da havada karada verirsin ben 73 le başladım biz napalım canım benim biraz dikkat et geceleri yeme zaten çok almazsın
zeynonunannesiiii zeynepdurunun_annesi bende 56 ile hamile kaldım şuan 25. Haftada 63-64 arasıyim çok kafama taktım bu konuyu fazla kilo aldım diye etraftanda söyleyen oldu iyice moralim bozuldu sonra 3 öğün yemeği 2ye düşürdüm aralardada meyve gibi bir çok şey yedim şuan daha iyi hissediyorum bide aksine kilo vermeye başladım 😂alımlar durdu
Ozlm0916 zeynepdurunun_annesi normal canım bende 57 yle hamile kaldım bugun kntrolmz vardi 63 olmusum doktorum gayet normal dedi 🤩
ilkgebelikk zeynepdurunun_annesi ya aynı dert bende de var fazla mı stres yapıyorum bilmiyorum eşim kızıyor bu kadar kilo olayına takılmama. 56,5 ile hamile kaldım şuan 16 haftalığız 60 kilo olmuşum. Çok hızlı alıyor gibi geliyor aslında çok fazla yemem yok dikkat ediyorum ama :(
Anne88 zeynepdurunun_annesi canm ben 54 kilo ile hamile kaldım 12 haftaligiz şuan ben ,60 kiloyum çok korkuyorum sen iyisin bence🥺
Gulpemberkan zeynepdurunun_annesi hiç kafana takıp da stres yapmana gerek yok canım hamilesin stresiz olmaya çalış kiloyuda takma gayet normal bende 60 ile gebe kaldım şuan 22 haftalığım bende seninngibi sadece 5 kilo almışım bu zzmana kadar doktorumdw gayet normal olduğunu söyledi. Yeterki saglikli olsunlar kilo gelip gecici canım 🤗👼🏼❤