Hmyrrr Arkadaşlar park yatak aldım kraft. Ama dış kılıfı çıkmıyor nasıl temizleteceğim onu daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Fnen Hmyrrr benim park yatağım joie markası farklı ama benimkinde demirleri vida ile çıkıyordu, demirlerini çıkarıp öyle makineye attım, sizinkininde demirleri çıkıyorsa öyle yapabilirsiniz. Yoksa sirkeli su ile silin
Hmyrrr kuzeymomsss teşekkür ederim bende silmeyi düşündüm ama temiz olur mu emin olamadım. İnternette bazısı yıkadık yazmış ama o zamanda demirleri pas alır diye dusunuyorum. Sanırım sonunda sileceğim bende
kuzeymomsss Hmyrrr benim de park yatak kumaşı çıkmıyor, yıkamaya cesaret edemem bende şahsen. O yüzden sirkeli su ile silmeyi düşünüyorum
RaYaRY Bencede yıkama canım demirlerini boşuna eskitirsin nemli bi sirkeli bezle temizle kiwi marka buharli ütü var genelde herkes onunla buhar verip dezenfekte ediyo
Bussell Ben hava güneşliyken yıkayıp balkona güneş vuran yere koymuştum yazdı zaten kurumuştu hemen. paslanma filanda olmadı şimdi ikinci çocuğum olacak onada aynı yatağı kullanacağım inşallah.