gldn065807 Rukiye_korkmaz yok canım ya kıcimi kaldıracak halim yok valla😅😅 bel ağrısından yapımı diyeyim bilmiyorum ki bende eltim diyene kadar fark etmemişti m
Rukiye_korkmaz Sumiire ama doktor bebeğin kafası aşagıda dedi . Kafası aşagıda olunca kanala girmiş olmuyor mu
hukukcuanne_06 Rukiye_korkmaz ay doktor sanki🙄 Allah sabır versin canım. İnşallah sıkılıp gider hemen.
Rukiye_korkmaz nurkubra- benim öyle heralde iki bacağımın arasında kız bebek ama erkek bebek gibi duruyor öne doğru çıkık karnım onu mu diyor yani 😄
nurkubra- Rukiye_korkmaz yok doğum yaklaşınca karnın bacak arana değerse doğumun yaklaştı demekmiş benim de ilk gebeliğim valla yaşayıp görücez 😂😂erkek aşağıda oluyor benim baya var doğumuma gerçi ama dedikleri kadar aşağıda değil bir araştırın o olayı 😊😊
Sumiire Rukiye_korkmaz hayır olmuyo Doğum kanalı, bebeğin dünyaya çıkması için içinden geçtiği uterus, vajina, serviks ve vulvadan oluşan kemikten bir çatıdır. Doğum yaklaştığından bebeğin çoğunlukla başı, doğum kanalına girer.
Esraazengin Rukiye_korkmaz ben hep aşagıda taşıdım o yüzden kac haftalıkken iner onu bilmiyorum ama hafta gectikce daha cok asagıya indiğini anlıyorum
Mrvsmt2502 Meryem__ benide gören inmiş diyor ama ben öyle hissetmiyorum 38+4 üz yarın kontrol var bakalım 😃
Meryem__ Mrvsmt2502 benim kontrolüm vardı kontrole gittim eve geldim sancılarım başladı tekrar hastaneye gittim doğumum oldu
Rukiye_korkmaz Mocuzemiz 21. Hafta olması gerekiyor yani öyle hatırlıyorum ama çok hafif hissediliyor
Fatmaozdemir Rukiye_korkmaz son gün son yarım saatte bile inebilir diyorlar. Benim 35+5 herkes akşam sabah dogurursun karnım aşağı inmiş diyor 😵 Doktor erken doğum riskin yok diyor halbuki 🤦🏻♀️
Rukiye_korkmaz Fatmaozdemir canım bazı gebelerde karın hep aşagıda oluyormuş başkalarını dinleme sen hamileliğin tadını çıkar
Rukiye_korkmaz Meryem__ maşallah canım nasıl kolay oldu mu kız anlat bi nasıl sancı oldu kaç saate doğurdun
EsengulC Rukiye_korkmaz bebek doğum kanalına inince göbek de düşmüş oluyor doğuma az kalınca oluyor genelde ama herkeste olmuyor sanırım
Hatice_551 Rukiye_korkmaz Evet bebek doğum kanalına girince karın da aşağı iniyor ama bu doğum sürecinde de olabilir doğumdan birkaç gün veya birkaç hafta öncesinden de olabilir. Zaten doğum anına kadar inmediyse sıkıntı var demek diye biliyorum. Mesela 35+1 bizim şuan ve bebeğim yaklaşık 2 saat önce doğum kanalına girdi karnım bariz aşağı indi ama bu da hemen doğum olacak demek değil. Kanala giren bebek 2 ila 4 hafta sonra doğuyormuş araştırdığım kadarıyla. Kısacası endişelenme girer İnşallah 🥰
Fatmaozdemir Rukiye_korkmaz bunu diyen sağlık ocagindaki ebeyse 😅 ay bir de sancılarım artınca etkilendim ne yalan söyleyeyim 😅
Mocuzemiz Rukiye_korkmaz sende kizmi bende ikiz 5ayliq karnim cokda cikmamiw bebek hiss etmiyorum korkiyorum