Rukiye_korkmaz Kızlar dün post paylaşmıştım kayınvalidem geliyor diye karnın inmemiş dedi 37+5 haftalığım karnım ne zaman iner
Mrvsmt2502 Rukiye_korkmaz Kubra_kalkan Bebek doğum kanalına girdiğinde karın biraz aşağı iniyor basılarında göbek küçülüyor gibi gözüküyor canım onu kast ediyorlar ama karnı aşağı inmeden doğuranlarda oluyor illaki
Bahar1508 Rukiye_korkmaz bebek kanala girdiğinde karnın aşagıya iner yukarıda bi boşluk olur zaten bunu farkedersin nefes alırken rahatlarsın kaburgana batmaz bu sefer aşagıya baskı yapar
Aysegul3418 Rukiye_korkmaz benim ilk dogumumda karnim yukardaydi 37+3 dum bayram gezmesi yapiyorduk hatta herkes karnin daha inmemis doguma var dediler ertisi gun doguma gittim ikinciye hamileyim karnim 29 haftalikken asagi indi baya suan 35 haftaligim daha gelen giden yok canim zamaninda dogsun ins bebisler bence asagi yada yukarda olmasinin bi onemi yok
Rukiye_korkmaz Kubra_kalkan bebek tam göğüs kafesine bitişik ya bebek aşagı iniyormuş yani göğüs kafesinin 4 5 parmak aşagısında oluyormuş dokununca orası içine giriyormuş heralde 😄
Villanelle Bebek ters dönünce sanırım pozisyondan dolayı göbek aşağı inmiş gibi duruyor. Bilimsel bir yönü yok, kocakarı lafı işte. Takılma bence
Bahar1508 Villanelle yok bebek kanala inince yukarıda bir boşluk oluşuyor karın aşagıda oluyor 😂 o yüzden derler ki karnı aşagıya inmiş az kaldı
Bebek-C Bebem doğum pozisyonuna gelince karın daha aşağıda duruyor eskiye göre. Ama herkeste olan bir şey değil bence ona çok takılmamak gerek.
Rukiye_korkmaz Bebek-C ya bu kadın beni çıldırtacak daha doğurmazsın diyor bana bide şurada en fazla 2 haftam var senin bebeğinin aşagı inmesi 41 haftayı bulur diyo insanı strese sokuyor durduk yere
hukukcuanne_06 Rukiye_korkmaz ya streslenmeyin yapısal olarak herkesin farklı gözükebilir hı öyle mi falan deyip geçin, nasıl geçti ilk gün daha şimdiden başlamış tez susar inşallah 🙄
Rukiye_korkmaz Aysegul3418 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım konuyu bir sonuca bağladın sağol valla
Bahar1508 Rukiye_korkmaz herkesin önceden inmez bazılarının bebek doğuma giderken kanala girer bazılarının 1-2 hafta önceden yani cok da takılacak bir şey değil zaten hissedersin oturduğunda bebek yukarıya batmaz aşagıya baskı yapar
SerraveAnnesii 39+6 haftadayım bir aydır bebeğim doğum pozisyonunda ama karnım hala düşmedi. Bebek kanala girince karın düşüyor diye biliyorum. Doğum zamanında da kanala girebilir.
Fnen Rukiye_korkmaz bebeğim kanalda ama karnım inmedi benimde yada ben farketmiyorum bilmiyorum ama çevremdekiler de bir şey söylemedi hiç 🤷🏻♀️ 37+4üm bende
Mrvll Fnen umarım dediğiniz gibi sadece dışardan gözlemlenen görüntüye göre yorum yapılan bir durum değildir bu karın düşmesi. Peki kanala girdiği süreçte ağrınız oldu mu ? 37+3 üm. Sıfır ağrı.
Mrvll Rukiye_korkmaz 37+3 üm benim de karnım bayağı yukarıda. 36. Haftada zaten bebek doğum pozisyonu almıştı. 🦥 Karnım da küçük haftama göre. Sanırım bunlardan dolayı çok yukarıda gözüküyor gözüme.🥺
Rukiye_korkmaz Mrvll bende aynı sizin gibiyim bebeğim doğum pozisyonunu da aldı kafası aşagıda karın inmesi herkesde olmuyormuş heralde öyle diyorlar demekki vücuda göre değişiyor
gldn065807 Rukiye_korkmaz 37+3 dün eltim geldi ve karnın inmiş dedi bugün kontrolüm vardı kızım tamamen kanala girmiş evet mide altında biraz boşluk oluyor inmis demeleri ondan ama herkezde olurmu bilmem