haziransekiz Merhabalar anneler kimler ikinci çocuğunu bekliyor aralarında kaç yaş olacak :) cinsiyetleri nedir Benim aralarında 3.5 yaş olacak bir oğlum diğeri daha belli değil sağlıklı olsun da gerçekten hic önemli değil:)
Aydogdu2 haziransekiz kızım 43 aylık 18 haftalık hamileyim erkek bekliyoruz doğduğumda 4 yasina girmiş olacak kızım
saresk haziransekiz merhabalar, Benim bir kızım var 16 aylık şuanda aralarında 22 ay olacak. Bir oğlum oluyor, oda 15+3 şuanda. 🌸 Sağlıkla gelsin bebişler 🥰
yarenaygk34 Oğlum 28 aylık 27haftalık da hamileyim kardeşi doğduğunda iki buçuk yaşında olacak ikinci bebek de erkek bakalım beni neler bekliyor araları çok fazla olmayacak
Siracinannesi haziransekiz benim bir oğlum var 7 yaşında kuzum 23 haftalık hamileyim bir oğlum daha oluyor 😍 kız evladımız olsun çok istemiştik eşimle ama erkekmiş ama önemli değil sağlıklı olsun da gerisi cidden boş 😍 şimdi heyecanla onu bekliyoruzz 🙏
Tugceelanaz Bir kızım var mayıs 2018 doğumlu 30 haftalık kızıma hamileyim oda mayıs 2022 doğumlu olucak inşallah Tam 4 yaş olcak aralarında 🥰🤲🏻
gamzosgamzos haziransekiz inşaAllah canım 🌸 en buyuk hayalimdi iki kızımın olması cok şükür Rabbim nasip etti saglikla kavusalım yavrularımıza inşaAllah 🙏