yenihamiscik45 Kızlar ben haziranda doğum yapacağım ama ne almam gerekli bilmiyorum hastane çıkışları 4 tane zıbın birde 3 tane tulum aldım büyük eşyalarını aldık ama kıyafet olarak hangi bedenlerden neler almalıyım ?
zzeynepyldrm yenihamiscik45 Bende Ağustos da doğum yapıcam yenidoğan çok almayı düşünmüyorum 5 veya 6 takım kıyafet alırım.
bussraozturk yenihamiscik45 ben 1 tane 10lu 1 tane 5li hastane çıkışı aldım 4 tane de 3lü takım şeklinde aldım canım yenidoğan için çok fazla bi şey almadım. Benim de doğum Mayıs sonu Haziran başı gibi olacak muğladayım. Sıcak olacak zaten bolca zıbın aldım altına pijama tarzı şeyler aldım genelde yenidoğan için zıbın pijama olarak giydirmek daha mantıklı geldi.
Villanelle Bu bebeğinin kaç kilo doğacağına bağlı canım. 4 kilo doğarsa yenidoganlar biraz zor olur. 2 kilo doğarsa yenidoganları daha çok giyer
yenihamiscik45 HavvaZ peki 3 6 ay 6 9 ay 9 12 ay ne kadar almalıyım gördüğüm herşeyi de alaşım geliyor 😅
yenihamiscik45 bussraozturk aynen çok mantıklı biz bile sıcaklarda duramıyoruz çocuk nasıl dursun bende alt pijama da alayım
_papatya-ilaydam06 Bebek zaten hemen büyüyor yeni doğan fazla almaya gerek yok 3 tulum 5 badi 4 takım yeterli
HavvaZ deletedmom351 benim doğum Mayıs sonu gibi olacağı için havaların durumuna göre alacağım ama dediğim gibi Yenidoğan çok alma 3 6 ay al 6 9 sonra bakarsın duruma göre
bussraozturk yenihamiscik45 lcw de çok güzel uygun fiyatlı ürünler var ben hep ordan aldım zaten kaç kere giyebilecek ki. Hep LCW’den aldım bakmanı tavsiye ederim☺️
yenihamiscik45 bussraozturk evet evet indirim vardı hatta sepete attım baya bi ama çoğu tükenmiş ben alana kadar
Nilufar_1996 yenihamiscik45 daha dün çok uygun fiyatlı 10 TL den çok çok kaliteli zıbınlar aldım post bile açtım kimse bakmadı 🙊
Nilufar_1996 Çıtçıt zıbınlar hemen küçülüyormus 23 günlük oğluma ilk aldıklarım olmuyor artık bende yeni aldim.
irem-Dora yenihamiscik45 ben zıbın bol aldım, yenidoğan dört takım falan var sanırım, diğerleri 3 ay, 3-6 ay. İri görünüyor bebişimin kilosu o yüzden aldıklarım bir iki hafta idare etsin sonra kilosuna,havaya göre alırım dedim
BeyzaF yenihamiscik45 ben 2 tane yeni doğan aldım geri kalanı 0-3 aldım valla bende bilmiyorum nasıl olacak ama çabuk büyüyo yeni doğanları çok giymiyo diyolar 😅
Nilufar_1996 yenihamiscik45 evet kimse yorum yapmadı oysa ben herkes uygun fiyata alabilsin diye ilk postumu açmıştım uygulamada. Burdada paylaştım bakın isterseniz