Serap_35 Elif0611 kesinlikle Ege yaşamı tercih etmem eskiden doktorları iyiydi ama şuan hiç kimse orayı tercih etmiyor ilk gebeliğim de oraya gidiyordum her hafta doktor değişiyordu asla tavsiye etmem
Elif0611 Serap_35 muaynesi diğerlerine göre çok uygun canım bide merve hanım diye bi doktor var ben çok sevdim fakat hastane gerçekten çok kötü
Hafsa13 Elif0611 dedi ilerleyen zamanlarda bı zam daha olabilir inşallah biz dogurana kadar olmasında😊
Hatice_551 Elif0611 ben Çiğlide özel Can hastanesine gidiyorum muayene ücreti en son 275 nst 125 ve doğum da 7200 tlydi. Yarın kontrolüm var güncel fiyatları öğrenip tekrar yazarım isterseniz😊
Elif0611 Hafsa13 temmuzda sanırım zamlar oluyormuş canım biz hastanelere sorduğumuzda geneli öyle dedi bi 6 bin filan olur heralde
Hafsa13 Elif0611 bende çok seviyorum doktorumu çok ilgili bı sorunum oldugunda tlfonla ulaşıyorum bugün yarım saat ilgilendi benimle
Mnetekn Hafsa13 canım benim doktorumda merve hanım daha dün gittim muayene 170 doğum 5000 ama fiyatlar güncellencek dendi. Bende merve hanımdan memnunum 🙂
Selcaaan Hafsa13 35lavanta hangi doktora gidiyorsunuz ? Hemde doğumdan sonra bebeğe ve anneye yapılan testler ücrete dahil mi
Hafsa13 Mnetekn daha geçen 150 ydi 170 mi oldu geçen ay 130 du günden güne artiriyolar bende doktorumdan çok memnunum
Mnetekn Hafsa13 canım şey sorucam ege yaşamda doğumdan sonra oda nasıl oluyo fotoğraf çekimi falan bilgin varmı
Hafsa13 Mnetekn valla canım geçen sordum dedim bu fiyatın içinde dahil olan ne refakatçi içinde 1 gün yatisla beraber dedi olsa söylerdi fotoğraf çekimini bişey demediler odayı felan sormadım kalabalıktı içeri bı dahaki gidişimde onuda sorayım
belis_4 Elif0611 ennn güzeli çınarlı. H em İzmir’in tek özel kadın doğum hastanesi. Hemde anestezide falan asiriii başarılı. Bı doğumu konforlu yapanda anestezi iki sezeryen oldum isteğimle. Baya iyiydi