Seldaduru Günaydın kızlar 17 haftalik hamileyim ve Ruyamda kan geliyordu bende sabah uyandıgimda direk lavaboya gittim bsey yokdu ama etkisi altında kaldim Ruya tabirlerinde ise hic iyi şeyler yazmıyolar Hamileyken ruyasinda kanama olduğunu goren varmi ? 😢 Hâlâ Etkisi altındayım ...
Burcu35 Seldaduru bende rüyamda kanlar içinde düşük yaptığımı gördüm aklımdan günlerce çıkaramadım canım. Ama bizde kan görmek rüyayı bozar o yüzden gerçekleşmez derler. Tabi hamilelik pskolojisi insan etkileniyor
Bbebek Seldaduru aynen bana da oluyor, bebeğimiz için genel olarak endişelerimizden kaynaklanıyormuş bu tarz rüyalar.İçinizi ferah tutun.İnşallah hepsi sağlıkla gelecek 🤗
BaharIlaslan Seldaduru rüyada kan gördünmü o rüya bozulur derler ama :) içinizi ferah tutun bilinç altımız bazen bizi bu halleere sokabiliyo :)
Duygu07 Seldaduru bende görüyorum öyle rüyalar. Hatta bu gece de gördüm çok korkunç ve üzücü rüyalar görüyorum. Ardından çok üzüldüğüm için kan geldiğini görüyorum. Bu sürekli oluyor ve artık çok sıkıldım. Dua okuyup yatıyorum yine de görüyorum.
Cbella Seldaduru bendeilk aylarda onlarca kez aynı rüyaları gördüm şuan 29. Haftamızdatız çok şükür bu tip rüyaları görmek hamilelik psikolojisinin bir getirisi sanırım çok takılmayın derim ben 😊
Songul2610 Ben rüyamda lavaboya gittigimi kanamam oldugunu erken dogum yaptigimi gördüm resmen bebek lavaboda ellerime dogdu bu rüyayi iki gün üst üste gördüm ve aradan 1hafta gecmeden 23+4te sancilandım hastaneye gittik erken dogum ddilr yatiş verdilr acilma vardi 2gün yattim dogum yaptim bebegimi kaybettim😭😭😭 size tavsiyem rüyalara takilmayin ben cok takildim .üvey teyzem korkutmak icin bana sen erken dogum yaparsin böyle şöyle olur ddi kardesin askere gider sn üzülürsn orda dogurursun ddi bnde erken dogumu taktim galiba farkinda olmadan ve bu rüyalari gördüm böyle oldu etraftaki hain insanlara kiskanclara aldirmayin takmayin rüyalari önemsemeyin
Erkanur Seldaduru beeeen hep göryrm çünkü her lavaboya girdgmda kontrl ediyorm korkyrm bi şey olck diye o da bilinç altına işliyor sanırım 😫 ayrıca rüyada kan görmek o rüyanın olmayacagı çıkmayacagı anlamna gelir derler bizde 🙏🏽😘