Beyzaekc 5 hafta 4 günlük kese var ama bebek görünmüyor dedi yolk kesesi göründü cumartesi tekrar gel eğer bebek yoksa sağlıklı gebelik değildir dedi. Aranızda başına gelen var mı
Srfe_01 Beyzaekc küçük olduğu için gözükmüyor dur 5+1 de kese vardı bebek yoktu 6+1 de bebek göründü benımde
Zehragniken Beyzaekc canım daha çok erken zaten bebegin görünmesi için. Daha haşhaş tanesi kadar. Ben ilk gördüğüm de 6+4 haftalikti orda bile minicikti zor gözüktü. Doktorun da hemen felaket tellalı gibi konuşmuş maşallah
Beyzaekc İster istemez korkuyo insan küçük olduğu için görünmediğini farkındayım ama direk öyle söylenince aklımda acabalar kaldı
glshhkrc Bugün bende doktora gittim 5+2 yiz keseyi gördük ama bebeği göremedik henüz haftaya 6+4 tekrar gel bakalım dedi inşallah o zaman görebilirim 🙏🏽 Rabbim sağlıklıysa nasip etsin inşallah
Beyzaekc glshhkrc 4+2 de keseyi gördük bugün için tekrar gel bakalım demişti kese büyümüş ama bebek görünmüyor dedi inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder 🙏🏻
Cananyildiz Beyzaekc benim doktorum yolk kesesi var bebek yolunu yapmış geliyor bu boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırdı demişti
glshhkrc Cananyildiz tabi doğru yolk kesesi varsa bebekte vardır canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
berf72 Beyzaekc daha erken canım benim ilk gebelikte böyle bir durum yaşandı alttan muayene ile bebeği gördük
ggkca Beyzaekc benim beşinci hafta kese bile gözükmüyordu, daha erken olabilir bi daha ki haftaya büyük ihtimalle bebeğini görürsün.
cicekcikiz Beyzaekc doktor ne saçmalamış panikletmiş bende aynı 5 haftalıkken gittim kese bile zor gördüm minicik tabiki bebek görünmez bu haftada