Pinky86 Gozdemaya merhaba evet gittim, guzelce her seye bakti 😊 dun biraz moralim bozuktu bi iki ufak sorun cikti. Sol damarimda direnc gozuktu. Dikkat edicem bundan sonra bazi seylere. Insallah her sey yolunda gider biraz tedirginim
Gozdemaya Pinky86 çok geçmiş olsun ilaç verdimi hemen moralını bozma belki kendılıgınden gecer olabılıyomuş cunku boyle bırşey tuzu azaltman gerek
Pinky86 Gozdemaya kendi doktorum kan sulandirici basladi evet. Serkan bey sola yatip tuzu azaltmami belirtti dedigin gibi. Elimden gelen her seyi yapicam insallah gececek , tesekkur ederim 😊
Bilge35 MelissaKaplan Asla tavsiye etmem . Tepecik ayrıntılı için Alsancak MR a yolluyor. Ordada bi radyolog fi tarihinden kalma ultrason cihazı ile 5 dk da bakıp yolluyor . Zaman ve emek kaybı.
Bilge35 AyazAdamom ben alsancakta Soner Recai öner e gittim . Perinotoloji uzmanı . 400 tlydi en son .
pitircikannesi1 yagmuryilmaz ben de 1 ay sonra yaptıracağım cnm ayrı olarak muayene ücreti de verdin mi acaba
pitircikannesi1 Sev321 canım bende oraya gideceğim 1 ay sonra dedi doktorum bu ücretin haricinde muayene ücreti de verdin mi acaba
DilaraNefes gzdalp canım Ümran Özer’in 100 tl olamaz benim doktorum zaten kendisi ben ikili tarama testi için kanı bile 220 tl ye verdim imkansız 100 tl