Bahar9235 AyazAdamom perinatolog olarak prof. Serkan güçlü ye gitmiştim hem ilgisinden hem davranışından hemde bilgisinden çok memnun kalmıştım tavsiye ederim
Pinky86 Bahar9235 merhaba ben de serkan gucluye randevu aldim. Memnun kalmaniza cok sevindim. Ultrason sonrasi video ve cikti olarak kayit veriyor mu?
Gozdemaya Bahar9235 Ben de Serkan Güçlüye randevu aldım haftaya cuma gidicem inşallah . Yorumları çok iyidi
duru21 AyazAdamom bende oraya gittim ama ücret ödemedim özel hastane gönderdi beni oraya ek bi ücret vermedim sadece özel hastane muayenesi verdim o kadar canim
pitircikannesi1 yagmuryilmaz ben de 1 ay sonra yaptıracağım cnm ayrı olarak muayene ücreti de verdin mi acaba
Burhandilek AyazAdamomben gitmedim canım arkadaşim orda dogurdu kontrolleri de orda yaptirdi çokta memnun kaldı ☺
AyazAdamom ozgeya ben daha uygun yer arıyorum canım sağol. Doktorumun önerdiği muayenehane de de 500 lira :)
sudamlasi AyazAdamom cd değil de 35 tane foto verdi ben defter yapıyorum dedim 40-45 dk arası sürdü sonrada renkli gösterdi
mac AyazAdamom merhaba egepole yaptrdım 160 tl 20 dk falan sürdü iyice baktı ama daha uzun baktranlar var die acaba aklımda kaldı 🙄🙄 yani saatlerce baktranları duyunca acaba benim iyice bakılmadımı die düşünceye kapıldım
duru21 AyazAdamom bornova özel yedigün tıp merkezine gttim alsancakta özel bir kliniğe sevk etti ayrıntılı ultrasyona orda bakıldı ve ücretsiz
Hafizeipek MelissaKaplan Tepecik yapmıyor detaylı ultrason tepecikteki doktor Alsancakta özel bir kliniğe sevk ediyor orda ücretsiz detaylı ultrason yapılıyor
Brlgry AyazAdamom ben hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum be memnunum tüm testleri orada yaptırıyorum