iremkrkurt Ezelhamza Bende öyleyim maalesef şiddetli kasık ağrılarım oluyor çok şükür ki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum 🥴😂
Ozlmm_1 Daammlaa son 51 🥰 doğum yaklaştıkça hem çok seviniyorum kızımı kucağıma alacağım için,hem de nasıl doğum yapıcam diye bir korku salıyor beni daha da telaşlanıyorum 😕 iki duygu bir arada. İnşallah sağlıcakla hallederiz doğum sürecini 🤲🏻
Meri3220 Daammlaa evet canım kesinlikle öyle son 99 dedikten sonrası hemen geçti. Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤗
ebegumeci Daammlaa 1 ay önce 1 cm açılma vardı herhalde erken gelicek dedik,doğum korkusu sardı birden. Şimdi ne korku ne başka bir şey kalmadı gelsin de ağrı sancı hepsini çekerim diyorum 🤣 sizin de ilk gebelik mi ?
Daammlaa @iremkrkurt benim ne ağrım ne sızım vsr adam akıllı vajinada ağrı oluyor her gün hemen hemen ama çok düzensiz 🥲
Daammlaa @Ozlmm_1 hiç endişelenme doğum yaklaşınca bir cesaret geliyor insana sağlıkla doğsunlar inşallah
Daammlaa @Minikkizim09 inşallah benimde son 5 asla geçmiyor 😂 sancım gelir diye bekliyorum gelmiyorda 😂