eylulummmm Kızlar tahmin yapabilirmisniz bugün gördük daha çok şükür iyi de niye bu kadar çirkin gözüküyo anlamadım :D korkunç bir yüz olmuş bebişimin 15 haftaligiz bu arada :) https://imgyukle.com/i/E1Saev
Gurbetkusu_43 eylulummmm Canım mizgin cinsiyet yorumu yapıyor oraya at istersen. Birçok kişininkini de doğru tahmin etmiş. 😊 bana da tahminde bulundu bakalım ne çıkacak 😌
eylulummmm @selinbirincisezen tatlı da yüzü korkunç çıkmış baksana :D niye öyle acaba bakalım doktor ilk basta erkek tahmin etti bubsefer göstermedi dedi ama bilemedim dedi de
duruyildizz eylulummmm Mizgin09 bana da bakabilir misiniz rica etsemm çok merak ediyorum yazdım ama görmediniz🥰🥰
eylulummmm @Gurbetkusu_43 gönlüm ikisindende yana ilk bebek ne olursa Rabbim sağlık versin gerisi hic önemli değil :)
eylulummmm @Mizgin09 tahmin yaomistiniz ama doktor anlamadı çok :) 2 gün sonra tekrar gidicem bakalım
Ceylanakan Mizgin09 keşke bu forumda size özel bir grup oluşturulsa😁eminim herkes sizin sayfanızda dolaşır. . Sizden tahmin almak için 12.haftamı sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Mizgin09 eylulummmm naz mı yapıyo dicem olmaz afferin efendiliğini koruyor 😂 şaka bir yana rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲