Merrcimek
rileyss
CansuYuluAydn
Yaptım doğumumu geçen perşembe günü epidural sezaryen ile 😊 hatta eve döndük, şu an oğlum koynumda yatıyor ☺️
Öncelikle sizlere trşekkğr ederim çok güzel moral verdiniz. İlknur hanım aynen dediğiniz gibi mükemmel bir doktor. Hayatımda ilk defa dizlerim titriyordu ve engel olamıyordum kendime epidural öncesi. Öyle güzel anlatıyor, öyle profesyonel yaklaşıyor ki tereddüt etmiyorsunuz hiç o anda. İyi ki sezaryene karar vermişim dedim bu arada, çünkü kordonum çok çok kısaymış, normal doğum imkansızmış. Denesem sadece acı ve sancı çekecekmişim yine sonum sezaryen olacakmış.
Hastaneden genel olarak memnun kaldım, odalar küçük yazmıştınız kendimi hazırlamıştım çok dokunmadı o yüzden 😄 Hemşireler gayet iyiydi, emzirme konusunda hepsi çok yardımcı oldu sonuç fena değil gibi duruyıf çok şükür 🙏🏻
Gerçekten dünyanın en değişik duygusuymuş. Kelimelerle tarif edemiyorsun. Hem çok mutlu oluyorsun hemde bir arada kalmışlık hissediyorsun fln. Ayrıca bence lohusalık psikolojisi hamilelikten kat kat daha zor. Daha sadece 4. Günüm olmasına rağmen 5kere fln ağladım 😁