Gazmelimcik Fırat bey in hastaları kimler ve nasıl dogum yaptiniz yada yapacaksiniz kacinci katta planliyorsunuz😊😊😊😊
CansuYuluAydn Gazmelimcik bende Ataşehir memorial a gidiyorum ama Ocakta doğum kısmetse:) siz oda için fiyat aldınız mı standart odalar çok mu küçük acaba?
rileyss Ben de 31+4 günlük hamileyim Fırat beyin hastasıyım :) Doğum için fiyat aldıysanız yazar mısınız arkadaşlar, kıyaslama yapalım selenemiss CansuYuluAydn Gazmelimcik @Merrcimek @Yogurtlupilav siz de memorial’a gidiyorsunuz diye hatırlıyorum.
selenemiss CansuYuluAydn merhaba ben de ataşehir memorial a gidiyorum bilgi hn a.. 33.haftamdayım odalara baktım çok küçük vip oda çok güzel ama gecesine 1.500 tl fark istiyorlar
CansuYuluAydn selenemiss evet bende fiyat aldığımda vıp 1.500 fark demişti ama tek gece için baya fazla bence
Yogurtlupilav rileyss ben henüz fiyat alamadım. Hasta kabulu boş bulabilirsem bir dahaki sefere inşallah :) Aslında şişli memorial ile başlamıştım, odaları yeterli genişlikteydi. Ataşehirin odalarına bakmayı akıl edinememişim 🤦🏻♀️
selenemiss rileyss merhaba bize anadolu sigorta medilab indirimi ile 6500 fiyat verdiler sezeryan, normal de epidüral ile birliktr o da 6500 e geliyor Vip oda isterseniz gecesine 1.500 tl fark daha istiyorlar
CansuYuluAydn rileyss ben fiyat aldığımda normal 7 küsür sezeryan 9 küsür dü tam net hatırlıyorum ama 7 ve 9 üzeri o kesin
Gazmelimcik selenemiss merhaba siz teklifi nezaman aldiniz birde hangi ayda😊 bnde ailanz dan teklif almistim
rileyss ben de acıbadem sigorta icin 9bin sezeryan, 8bin de normal + olursa epidural farkı şeklinde fiyat aldım
Yogurtlupilav rileyss sigorta karşıladıktan sonraki fiyat mı bu 😯 fix fiyat üzerinden sigorta karşılama bedelini söylemiyorlar herhalde. Bu işin erken rezervasyonu yok mu ya 🙃
KezbanAlk Merhabalar bende memorıal ataşehirde doktorum Tolga Ergin. Ama ben kendi özel muayenehanesine gidiyorum. Özel sağlık sigortam yok ücretler nasıldır sezaryen olacak sanırım
Gazmelimcik KezbanAlk femicale bende gidiyirdum cem demirel in hastasiydim.hamile kalinca firat beye gectim ailanz ile ozel anlasmalari var femical in
rileyss CansuYuluAydn siz ne zaman aldınız teklifi? bir de herhangi bir sigorta indirimli fiyat mıydı bu?
KezbanAlk Gazmelimcik bende femicale gidiyorum ama hastaneye hiç gitmedim özel sigortamda yok bakalım doğum için ne kadar bi ücret istiycekler😒