Esenkaplan Gzm23 hep postlarina denk geliyorum cok fazla kafana takıyorsun bebeginin kilosu guzel kendini yıpratma bi kadar dua et bu sorunun yok çentik herkesde oluyor bende de direnç cikmisti ama sen gibi sürekli böyle düşünmüyorum yoksa zaman geçmez canim
Serapcemre Gzm23 canm çok takıyorsun yapma böyle aynısını yaşıyorm ama hareketlerini takip ediyormm o kdr yapablceğimiz başka bir şey yok sağlıkla gelsinler ama rabbim bilir sen rabbime güven ona emanet et yavrunu her şey olacagna varır haftanda büyük
3mlek2bebkannesi Gzm23 37+5 sezeryan oldum 33 haftalık gözüküyordu bebek 2250 ultrason kilosu ile doğdu 2 kiloya düştü pazartesi salı 2 gün ciger geliştirici oldum Perşembe dogdu küvoze hiç girmedi son 2 hafta hafta hiç kilo alamadı suyu iyiyse tansiyonunuz iyiyse fazla kafaya takmayın kızlar benim stresten doğumda tansiyonum çıkmış yarın 15 gün olcak daha yeni yeni düzene girdi
Gzm23 Esenkaplan kız bende iki taraflı direnç artışı ve çentik var valla aman şu başıma geldi bu oldu diye evhamlı değildim Ben asla ama bir kaç doktor beni çok pis korkuttu ondsn böyle oldum dün özele gittim bebeğin gelişimi dursa müdhale edilir öyle alırım dedi diğerleri resmen felaket tellalı gibiydi
Villanelle Ohooo benim bi bebişim 4 hafta geride. Çok da takmıyorum açıkçası, toparlar zamanı gelince
Villanelle Serapcemre 34+0 ım. Doktor da kilosuna çok takmıyor, kuvezde kalacağı kesin zaten. Kan akışı bozulmadığı sürece ve suyu azalmadigi sürece beklemeye devam ediyoruz
Gzm23 Serapcemre haklısın canım Benim ne bileyim ilk hamileliğim başıma böyle bir şey gelince üzüldüm ama bundan sonra takmamaya çalışcam rabbim yardımcımız olsun 😊🙏
Serapcemre Villanelle ya kilosunu benmkide takmazdı ilk hamılelıgımde bunda da takmıyor ama 2hafta gerilik oldu kovitten endişelendim dooplere girmiştiniz demi siz ? Bir de 38haftalıksınız demi normalde 4hafta gerilikle 34demi
Villanelle Esenkaplan kilosu 2000 gr altında ise mecbur küveze alıyorlarmış. Şu an benim minnoşum 1500 gr. Doğuma kadar 2000 üzerine çıkmasını beklemiyorum, yani gereksiz beklenti içine girmiyorum
Esenkaplan Villanelle alakasi yok bi anda kilo alımı değişebiliyor 2 haftada 400 gr da alabilir bebek
Duygu_12 Villanelle özür dilerim üzmek istemem kusura bakmayın ama doktorunuzu Bi değişin eğer bu haftada bu kiloyysa problem var
Villanelle Esenkaplan gelişim geriliği var bebeğimde. Normal bebek değil. O yüzden beklentim çok yüksek değil.
Villanelle Esenkaplan hee 37ye kadar bile dayanmayabilir maalesef. Onu söylemeyi unutmuşum. Her an doğum olabilir gibi düşünüyor doktorum
Gzm23 3mlek2bebkannesi Aaaa valla stres çok etkiliyor o zaman ayrıca senln adına çok sevindim rabbim bebişe sağlıklı ömürler versin sana da sağlık sıhat inşallah tansiyon sorunun olmaz bir daha 😊🙏🙏🙏
Villanelle Esenkaplan evet ikizlerde zaten hedef 37+0. Ama benim hem 1 cm açıklığım var, hem rahim ağzı uzunluğum 25 mm, hem de tansiyonum pek düzenli değil. Bi de 2 gündür ciğer geliştirici iğne oldum. O da şekerimi etkiledi. Tüm riskler bende şu an 😊
Villanelle Serapcemre yok ben şu an tam 34+0 ım. Minik bebişim 29+6 görünüyor, şişko bebişim ise 33+6 görünüyor. Dopplerde sorun yok, nedeni belli değil
Villanelle Duygu_12 doktorum uzman perinatolog. Bi de sorun olduğunu biliyoruz zaten, gelişim geriliği var. Doktor ile alakalı değil işte