MelekEzgi Mrwtlg kızım 24te dönmüştü sonrasında hiç pozisyonu değişmedi. Bu ikinci hamileliğim. 22. Haftada detaylı ultrasonda baş gelişti bir ay sonra makat gelişe dönmüştü. Şu an 37+5im hala makat geliş 🥲
505050 Duy_gu bnde 32 haftaligim da hareketleri nasıl benimki arada çok az hareket ediyor seninde öyle mi bide yani herkezin dedigi gbi öyle canımı yakacak kadar hiç hareket etmedi bu zmana kadar
Mrwtlg 505050 benim ki felaket maşallah çok hareketli canimi çok yakııyor ayaklari tam sag kaburgam da 😊😔
Habibeyilmaztas Bizde 30+6yız Mayıs’ta doğum olacak inşallah. İki gün önce gittim kontrole dönmemişti. Dönsün diye biraz da beklenti içine giriyorum sürekli ama doktor 37ye kadar vakit var endişelenme dedi. 🙄
Deniz9306 24+4 üz. İkiz bebekleri bekliyorum. Bugün kontrol vardı. Birisinin başı aşagıdaymış. Kötü bişeymi diye doktorada sormadım doktor normal gibi konuşuyodu. Bu bi sıkıntı degil dimi
daphnesmomm Mrwtlg 29. Haftada dönmüştü🙃 bizim de Mayıs ortası kısmetse doğum görünüyor. Bakalım bi daha döner mi😅
Ayum21 Mrwtlg 34 haftalık gebeyim en son kontrole 31+5 gittim doktor bebeğin baş aşağı olduğunu geliş poziyonunda olduğunu söylemişti