Busssx Yildizsrtl Bende 2 kg aldım ama dışardan bakılınca benim de belirti yok 😊 16 haftalık kontrol de bizim de 200 gr 16 cm çıktı doktorumuz bir hafta önde gidiyor dedi 2 hafta sonra ayrıntılı var bakalım hayırlıysa 🙂
Ozlm0916 Haticecebrail bizde 20 haftalık olduk 🥕 aramızda 5 gün var benim dogumumda agustosun 5 erkek 🤭👶
minikdefnemm Sibel83 benim doktorumun sezeryandan haberi yok o yüzden tahmini konuştu bende sezeryandan yanayım nasipse bizimde ortası olur gibi 🥰🥰 sağlıkla gelsin minnoşlarımıızzz
DLr33atly Haticecebrail benim.cok şükür geldi bugün sabah 5 de geldik 9 da doğum oldu çok şükür 🤲 kandil günü aldım kucağıma darısı sizlere olsun
Haticecebrail DLr33atly Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah.Kandil günü dogmuşsa hayirli bir evlat olur insallah sizi de yaşami boyunca yormaz🤲🏻
Renginveannesi_ Haticecebrail 23.haftamdayim şalgam olduk🤲🏻💓 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah banada dua edin kızlar ❣️
Karan_mete29 Elayfers aynen hem doktor bekledi kordonu bacak arasinda çekmesini bekliyorum falan dedi çektikten sonra baktı 🥰
DLr33atly Haticecebrail Allah razı olsun kandil günü doğdu 19.40 akşam oldu indlalah hayırlı bir evlat olur sağlıkla beraber hepimiz evladı sağlıklı ve hayırlı olsun 🤲