Yanne Sumiire çok iç rahatlatıcı gerçekten iyi ki izledim ☺️ 9 ay boyunca aşırı sağlıklı beslenme zaten çok zor malesef canımız hiç sevmediğimiz şeyleri bile istiyor. Ölçü en önemlisi.
Sumiire Yanne bu doktoru takip edin çoğu gebelik sorularının yanıtı var 👍 sizinde dediğiniz gibi imkansız insanın ne istediği belli olmuyo ben herseuden de yedim kararınca 33. Haftaya sağlıklı bir sekilde geldik Allah’ın izniyle
pusatmom35 Sumiire 😂😂 yarın yine bir post açılır kola içtim bişey olur mu hamburger yedim vicdan azabı çekiyorum diye🙈 Boşuna yorma kendini canım 😂
Bendiyebiri Sumiire O kadar çok çiğköfte ile ilgili postlar gördüm ki bi yerde görmüş çiğköfte yenmez hamilelikte diye. Nerden duyuyorlar bunları anlamıyorum 😂 nereyi takip ediyorlar acaba daha mantıklı yerleri takip etseler bu korkuyu yaşamazlar
Sumiire Bendiyebiri 😂😂 etli çiğ köfte çiğ et oldugu için önerilmiyoda şimdi etli çiğköftemi kaldı şimdiki zamanda etsizin tek bi zararı olur çıkarken yakıyo okadar 😁😁
Alevv1903 Sumiire He valla neler yemedim ki kimseyi dinlemiyorum valla eskiden böyle şeylermi vardı ya analarımız neler yememiş benmi yemicem 🤣
Bendiyebiri Sumiire ahahahahah öyle bir durumu olabilir 😂😂ben seviyorum ve çok yedim etli kalmadı zaten yapamazlar ki etsiz yapılıyor çokda güzel ya 🤷🏻♀️😄 tabi ki sağlıklı şeyler değil ama hamilelikle alakalı değil de bu durum hep geçerli olan bişey
Sumiire Alevv1903 aman yemeğe kadar dikkat edilecek çoook şey var gidip kitap okusunlar bebek bakımıyla ilgili yiyip yiyip buraya gelip vicdan yapıyolar 😂
Sumiire Bendiyebiri aynn öyle normaldede mideye zararlı kola cips ciğköfte ama hamilelikte ekstra zarar vermiyo ona göre yiyip içcen okadar 😏😂