rileyss Her sene ortaya atılıp hiçbir zaman gerçekleşmeyen bir söylenti bu :) Ücretsiz olsa zannediyor musunuz 1 tane doktor çalışmaz özel hastanede. Kaldı ki haber detayında söylenen normal doğum ve sezeryan doğumda “fark ücreti” alınmayacağı. umarım böyle bir uygulama asla hayata geçmez, devlet hastanelerinin şartları iyileştirilir. ben sabah 6da kalkıp eşek gibi işe giderken yan gelip yatan ve sürekli üreyen suriyelilerin ücretsiz doğumunu karşılamak istemem verdiğim vergilerle.
Goncaygl rileyss geçen mecburiyetten devlete gideyim dedim biliyordum randevu kalmıyor geç gidince ben de 7.30da oradaydım. Adam demez mi randevu kalmadi. Bak kadın 5te gelmiş ilk sırayı kaptı diyor. Sanki büyük marifet anasını satayım ya. O an karar verdim yani kapısından bile geçmem artık. Ne kadar mecbur olursam olayım.
Ladess Sselins hiç inandırıcı gelmedi özeller devlete döner öyle bişey olsa ve özelde ki ilgi asla olmaz ,fakat ankara cidden özel hastaneler fiyat konusunda çığrından çıktı artık ...
rileyss Ladess gittiğiniz hastane sgk anlaşmalıysa e-sgk’dan en fazla ne kadar fark ücreti alınabileceğine bakın. ona göre ödemenizi yapın. hastane itiraz ederse önce ayrıntılı fatura isteyin,sonra ödeme yapın ve bu ayrıntılı faturayla şikayette bulunun.
Pelus Ladess ya bana da ucuzlamış gibi geldi,paket alımında liv 6500,memorial de 7500 filandı. Geçen sene sorduğumda rakamlar çok daha yüksekti
Sedahoca Sselins bu kesinlikle olmaması gereken bir durum doktorlar zaten devlette umursamıyor diye özele gidiyoruz şimdi özeldekilerde umursamayacak.
Goncaygl rileyss özelde de sıra beklemek istemiyorum herkes ayağını yorganına göre uzatsin yapacak bir şey yok .
rileyss Goncaygl yani ayağını yorganına göre uzatamayan için de devlet hastanelerinin şartları iyileştirilmeli. sonuçta bugun aldığımız 100 liralık su için bile devlete 8 lira vergi veriyoruz. bebek bezi zorunlu ihtiyaç olmasına rağmen ötv alınıyor. bu vergilerin devlet hastanelerinin iyileştirilmesine harcanması gerektiğini düşünüyorum.
Acrbaby Sselins bunun prosedürü var canımm parayı alıyolar yani her türlü , devlette yer olmayacak seni acil ambulansla özele sevkedicek acilden giriş yapıcaksın falan filan , hiç bi şekilde oluru yok yani 🤦♀️
mLcLk Bu uygulama özel hastanelerin acil servis uygulaması gibi olacak anladığım kadarıyla. Bizler acilden giriş yaparsak eğer ve durumumuz risk grubundaysa ücretsiz olacak doğumlar. Normal şartlarda doğum yapacakları kapsayacağını sanmıyorum bu uygulamanın.
Patito__ Sselins en az 4,5 ay oncede bincikti konusuldu sonra hemen ustu kapandi yani cok bekleriz bence
[silindi] Sselins ben açıkçası inanmıyorum daha dün gittiğim hastaneye zam gelmiş bide bedava olsa devletten farkı kalmaz o yüzden şartı falan vardır ne bileyim farklı bir sistem vardır herkese olması mantıklı değil
Ladess Pelus ben paket almadım çünkü benim dr sadece hastaneyle anlaşmalı ,her ay muayene parası ki şuan 2haftaya bir düştü 300 veriyoruz ,çok fAZla baktıgı 5dk
Duyguuuu Sselins Merak etmeyin onun bir yolunu bulup ucret isterler. Dogumu ücretsiz yapip doktor parasi serum parasi yatak ucreti parasi vs vs diyerek para alırlar