Rmyskrkus 2 gebelik tansiyonum 15 9 oldu diye kiliste devlet hastanesine geldim fakat şancı cıktı bebek 36 cıktı sancılar yükselince yatış yapıldı doğumum adanada özel hastanede olacaktı dua edin doğum olmasin
Merrcimek Rmyskrkus Öncelikle rahatlat kendini ben de tansiyonla uğraşıyorum. Buraya da girme gerekirse güzel şeyler düşün stres yaptıkça yükseltirsin tansiyonunu
Merrcimek YavuzunSelini 14/9 mu 😳 ama o çok mu oluyor. Benim de 14/9 oluyor ama ilaç kullanıyorum artık. Dr 15/10 da haber ver dedi bana 14/9 a şaşırdım canım
Rmyskrkus Mel-sin kiliste yim ama doğum doktorum adanada her iki yerdede evimiz var ama kiliste yasiyoruz
YavuzunSelini Merrcimek 13 bile olmaması gerekiyomus aslında hemde benim suyum sızıyodu bide her gittigmde tansiyonum 14 cikinca doktorm yatisimi yapti
Rmyskrkus Merrcimek yok korkma preklemsi gecirmedigin sürece 16 17 yi görmezse doguma almıyorlar ikinci gebeliğim ilki 17 11 38 haftadadogdu
Merrcimek YavuzunSelini Ben şimdi tansiyon ilacı içiyorum. Benim normal tansiyonum da 13/8 di hamilelikten öncede hele dr kontrolünde 16/9 17/10 filan oluyor. Sanırım dr fobim filan var. Her gittiğimde yükseliyor hatta bi keresinde kendi tansiyon aletinle gittim yine yüksek çıktı
Mel-sin Rmyskrkus Ben de Kilis'te oturuyorum da devlet hastanesindeki ebeler gözümü korkuttu biraz onun için sordum. Şimdi nasılsın tatlım? İnş.bi an önce düzelir, taburcu olursun da istediğin yerde yaparsın doğumunu.
Merrcimek Rmyskrkus Bi önceki idrar tahlilimde protein kaçağım vardı. Dün tekrar tahlil yaptırdım onda çıkmamış karaciğerim içinde tahlil yaptırdı şuanlık öyle bir durum yokmuş. Çok şükür ama 37 de alıcam riske atamam dedi dr çok zormuş bunlarla uğraşmak. Hep yüreğim ağzımda
YavuzunSelini Merrcimek Ben evde olcuyodum hep normaldi ne zaman saglikocagna gitsem nst ye girsem hep 14 cikiyodu bende anlamamistim hastaneye yatisim yapildi dogumum oldu 3 gun kaldim o 3 gunde hep 12-8 di tansiyonum 😊
Rmyskrkus Mel-sin amin canım bekliyoruz çok uykusuz ve yorgunuz bugün şancı olmasın diye dua ediyoruz ki uyuyalım