Ben ilçede yaşıyorum annişler. 28 şubat 00.00 gibi suyum geliyordu sızıntı şeklinde emin olamadım beklemek istedim. Ara ara suyum geliyordu bu şekilde. Neyse eşimle birlikte mutfaktaydık bşeyler atıştırıyorduk ayağa kalktım yine su geldi. En sonunda gitmeye karar verdik. Ve herkese malum mu oldu nedir o gün ailem ve eşim sen bugün doğurcak gibisin dedikleri zamandan sonra suyum gelmeye başlamştı😆😆 neyse hastanede test yaptılar bu su değil yinede emin olmak için il e git dediler doktorda yoktu çünkü ebeler alttan muayene etmişti. Ben zaten duramazdım gittim. Wc girdim önce baktım nişanda gelmeye başladı. Sanırım alttan muayene edildiği için.
O il de ki hastane de de suyun gelmiş dediler geliyor dediler hatta gördüler. Yatırdılar hemen ben şok 😆 ilk gebelik bu arada. Sancım da yoktu.
Sabaha karşı 5 gibi suni sancı takıldı. Bizim bilgimiz dahilinde olmadan. 4 hamiş daha vardı onlara da takıldı. Onlarda tık yok. Benim sancım çok kısa süreli girmeye başladı ben ortalığı inletiyorum 😆😆 1 dakikada bir girdi Dr geldi ultrason zar zor yaptı sancımdan dolayı. Açılmam da ilerlemedi zaten 4 cm Di bebekte aşağı ineceğine yukarı çıkıyormuş. Acil Sezeryana karar verildi. Acil denildiğine bakmayın. Saat 10.30 a kadar sancı çektim ama çok zormuş sancı. Ameliyata aldılar o iğneyi yaptıkları an çok rahatladım sancım geçti. 5 6 dk da doğum oldu hissetmedim zaten sadece dokunduklarını hissettim. Aşırı rahattı yani. 10 15 dk sonra da beni çıkardılar bu kadaaarr ❣️❣️😊 Rabbım herkese nasip eder inşallah bu duyguyu 🙏🙏