Kullanici2003 Kızlar size bir sorum olacak benim bebeğimin eşi aşağıdaymış doktor rahim ağzını kapatmıyor dedi bol bol uzan dedi yukarı çıkması için cinsel ilişkiyide yasaklamadı sizde böyle oldumu yukarı çıkıyor mu
aytangurvanova Kullanici2003 bende olmusdu 14haftada uzan cinsel iliski olmasin ve agir kaldirma soledi.sonraki kontrollerde sorun yasanmadi her sey yolunda cok sukur
Ebrucm Kullanici2003 benimde o haftada öyleydi detaylı ultrasonda duzeldigini öğrendim o dönemde dikkat ettim yinede ilişkiye girmedim
bebekveannesiii Kullanici2003 daha dün bunun için post açtım 😕 bende 26 haftalık hamileyim pazar günü lekelenme oldu acile gittiğimde bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra kendi gittiğim hastaneye randevu aldım bakalım o ne dicek. Sende de ayakta durunca aşağı doğru bı baskı oluyo mu acaba ?🤔🤔
Kullanici2003 bebekveannesiii ya bazı forumlarda okudum bazı kadınların doğum anına kadar eşi aşağıda oluyor 38. Haftada bile çıkan oldu çok şaşırdım
bebekveannesiii Kullanici2003 aaa ben de şimdi senden öğrendim şaşırdım valla olabiliyomuymuş🤔 bana detaylı da yada kontrollerde falan hiçbi doktor bişey demedi sana dedilermi??