Mercimekm Tam olarak ne işe yarıyor? Haziran başı olacak doğumum kaç tane almalıyım? Ölçü olarak nasıl almalıyım kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim
tarhannrabia Mercimekm en az iki tane al canım terletmiyo bebekler çok rahat oluyor en Kötü kundak için bile çok Güzeller
Nesraa_ Mercimekm benim doğum Mayıs sonu görünüyor ben iki tane muslin kundak aldim birde çok amaçlı muslin örtü 120*120cm ince terletme yapmaz hemde çocuğu kundak yapmak istediğim icin aldım 🤭
minikportakal Mercimekm ben 5 tane aldım canım Haziran doğumlu yazın hep o kullanılıyor pıusetin içine,yattığı yere,kundak olarak,banyodan çıktıktan sonra bile ıslaklığı alabiliyor çiçek sepetinden almıştım 24 TL’ye 110 cm*100 civarı sanırım
Melos12 Mercimekm aldım çok kullanışlı oluyor oğlumda baya kullanmıştım Kızım içinde aldım hem alt açma olarak hem yazın üstünü örtmek için puset örtüsü olarak felan kullandım baya işe yarıyor
tarhannrabia Mercimekm ben e bebekten civilden alıyorum 100 çarpı ölçülü tam bilmiyorum yalan olmasın ama standartlar pek fark etmiyor
Fatmabytr 2 tane lcden aldım 90×110 ölçü bir buçuk metre kumascidan aldım bir tane büyük kestirdik 3 tane ağız bezi 4 tane biraz daha büyük ter bezi şeklinde