Fatmaaaa68 24.2 haftaligim herzaman renkli ultrasano girdim herşey güzel dedi doktor birde doktorum ayrıntılı ultrason ister yaptr ister yaptrma dedi sana bağlı dedi biraz araştırdim ayrıntılı ultrason da renkli oluyormuş bu arada Özel hastaneye gidiyordum ayrıntılı içinde 585₺ istediler sizce ne yapmaliyim ?
Bbbbs Fatmaaaa68 merhaba ayrıntılı ultrasonda zaten renklide goruyosunuz aynı şey değil mi?Siz şimdi böyle sorunca bende sorguladım:) ikili testen sonra istenen…bu arada ben tıp merkezinde uzman radyolog baktırdım 400 TL idii.
Yigitinannesi_ Fatmaaaa68 farklı cnm ayrıntılida renksiz bakiyolar organlarına zaten bende özelde yaptrdm ilk oğlumda 400 tl di 3 sene önce senin iyi fiyati bence yaptr ama ben bu sefer devlette yaptrcm kendi doktorun bakmiyo zaten başka bi doktor bakiyi organlarini özel şekilde inceliyo
mirage333 Fatmaaaa68 tabiki aynı seyler degil rutin kontrollerimde doktorum hem siyah beyaz hemde renkli olarak bakiyor herzaman. Ama ayrintilida bebegin organlari ayrintili bir sekilde inceleniyor, doktorun cihazi renklide gosterdigi icin renkli olarakta bakiyordur.
gulsuayan Fatmaaaa68 aynı şey değil ve detaylı ultrason çok önemli bebeğin bütün organları inceleniyor plasentanın durumuna bakılıyor isteğe bağlı bir durum olmamalı bu ilk defa bi doktorun istersen yaptır tercihe bağlı dediğini duydum değişik
Villanelle Ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına ve plesentadaki kan akışına bakılıyor. Öyle yüzünü falan görmeyi bekleme. Zaten yüzünden daha önemli ayrıntılı ultrason
Fatmaaaa68 Villanelle doktor sadece yüzünü değil heryerini gösteriyor kilosunu söylüyor bacaklarını ellerini felan gayet net bı sekilde görüyoruz kararsız kaldm yaptırmak arasında
Fatmaaaa68 Yigitinannesi_ devlette bakıyorlardı detaylı kağıt falanmi veriyrolar birde kan tahlili ile bakıyorlar die soylendi
mirage333 Fatmaaaa68 kalbini, beynini, midesini, safra kesesi, damarlari vb. Herseyini gosteriyormu rutin kontrollerde??? Benim doktorum hepsini tek tek her muayenede anlatmasina ragmen yinede ayrintili ultrasonda yaptir dedi perinatoloji uzmanina.
gulsuayan Fatmaaaa68 ayrı bir ultrasona giriyorsun canım ne kanı bizzat ultrason doktoru inceliyor çocuğu
MTugba Fatmaaaa68 şimdi geldim cnm ayrıntılı ultrasondan renkli filan değilde hatta göremedim bile bir ara kafamı kaldırıp baktım. Ölçüm yaptı parmaklarına dudaklarına kafasına bakacağım dedi. Haftasıyla uyumlumu diye baktı.
Fatmaaaa68 MTugba ben kontrole gittiğimde ellleri ölçümünü kafa ölçümünü bacaklarını falan söyledi 24+2 günlük die güzel dedi doktor ayrıntılıyi sana bağlı dedi 🤰🤗
MTugba Fatmaaaa68 iç organlarına filan hiç bakmadı bende ona takıldım yarın doktoruma soracağım. O başkamı acaba anlamadım 🤷🏼♀️
Pyrz_07 Fatmaaaa68 renkli ultrason da bebeğin yüzünü görebiliyorsunuz ama doktorunuz organ taraması yapmıyor detaylı ultrason da parmaklarına organlarını beynini herşeyini detaylı inceliyor farklı şeyler benim doktorum kesinlikle yaptır önemli birşey dedi