Marmarisdeniz Merhabalar, ben özel hastaneye gidiyorum, 20+2 haftalığız. Doktorum 1 hafta sonra detaylı ultrason istedi (organ taraması) özel hastanede olduğum için 500tl ücreti olduğunu, devlet hastanesinde yapılmadığını söylediler. Devlette yaptıran varmı acaba?
Patito__ Marmarisdeniz devlette vr tabi yer bulablirmsn bilemem en gec 24 e kdr yapiliyor diyorlr en iisi 21.22. Haftalarda olaniymis ve devlet hastneside ii bir hastne olsn her devlete bukdr onemli test yptirmak dogru olmz
Meryem34 Marmarisdeniz büyük devlet hastanelerinde var sanırım ama sıra çokmuş ondan özele giden çok oluyor
Anneyimm Marmarisdeniz devlette yapiyor canısı ama randvlu oldugu icin biraz zor her hastanede degisir ücret detaylin için baska bir ozele gidebilirsin radylg yada perintlg yapiyor zaten
Marmarisdeniz YavuzunSelini çok teşekkür ederim cevabınız için. Hastane çalışanları devlet hastanesinin bile hastaları özele yönlendirdiğini söyledi. Devlette yokmuş ama şimdi araştırıcam tekrar teşekkür ederim 🙂
YavuzunSelini Marmarisdeniz Ozeller malesef pahali detayli ultrasyon icin ama kesinlikle devlette yapiyolar umarim randevu bulabilirsiniz 😊
Kubdenya Marmarisdeniz 300 e yaptrmistim b3nde özelde sgk varsa 150 ye yapıyorlardı özelleri yakın çevrende araştır. Bebeğin organlarına bakıyorlar zaten .durumun nereye yeterse orda batırırsın nerde yasiyorsun