eslemesila Ikiminisannesi yani orda randevu aldığın doktor bakmıyor asistanı bakıyor ben hep gittiğim için biliyorum
Elenafra Ikiminisannesi araştırma hastanesi aynı doktora denk gelmek mümkün değil tepecikte, asistan doktorlar bakıyor
Elenafra Ikiminisannesi Randevu alırken parantez içindeki haftalara dikkat ederek seçin doktoru yoksa muane etmiyorlar, mhrs hariç gidilip sabahtan gidip randevu da alınmıyor haberiniz olsun ,mhrs den alın
Ikiminisannesi eslemesila bende surekli gidiyorum belki randevu aldigin doktor bakuyirdum diye sordum siz surekli ayni doktora mi aliyorsunuz
Nur-01-35 Ikiminisannesi eslemesila Annesinin_bitanesii Elenafra Kızlar bir şey soracağım bende tepecige gidiyorum da doğumu orda mi yapmayı düşünüyorsunuz
Annesinin_bitanesii Ikiminisannesi yok asistanlari ama asistanlari da anlayışlı ben memnunum ters birileri değil Allah var smdi hepsi de ilgileniyo
Nur-01-35 eslemesila hangi doktora gidiyorsun canım sen ben her gittiğimde farklı asistan millet birde pia felan diyor kararsız kaldım.
eslemesila Nur-01-35 eğer sizin normal doğum olursa doktor seçimi olmuyor zaten nöbetçi ebeler asistanlar yapıyorlar ama sezaryen ise doktor yapıyor evet belki biraz ilgisiz ama çok iyi dikişler falan iyi yapıyorlar sorunsuz