Dilaraortacc1 Kızlar 16.haftaya girdim bir anda yüzüm sivilce doldu ilk defa böyle ağrılı sivilcelerim oldu sizde de oluyor mu aynaya bile bakmıyorum artikk
Cigdemm1 Dilaraortacc1 bende de 11. Haftadan sonra alnımda falan çıkmaya başladı normalde sivilce çok nadir çıkardı bende ama şuan çıkanlarda ağrılı değil
Meri3220 Dilaraortacc1 o haftalarda oluyor nedense benim vücudumda çok çıktı omuzlarımda boynumda yüzüm falan pütür pütür sivilce oldu şuan 29+4 eskisi gibi değil çok şükür ama 16dan 24e kadar falan bir artıyor oda normal canım. Tabi çok sıkıntın varsa cildiyye görün
Dilaraortacc1 Cigdemm1 benim alnım resmen ergenliğe girmiş gibi Pütür putur ama yanaklarımda ki ağrılı 😔😢
Cigdemm1 Dilaraortacc1 kötü bir durum insanın moralini de bozuyor benim burun kenarlarım kızardı önceden de kızarıktı ama şimdi sanki morlaştılar burnumda pütür pütür ne zaman yüzüme bir bakım falan yapmadım ondan herhalde diyorum
Dilaraortacc1 Cigdemm1 ayy benimde burnum aynı oldu bende tek kendim böyle saniyordum bakim yapasım bile gelmiyor artık cinsiyet öğrenmedim bazıları kız bebekte böyle olur diuo