Miniklerim03 Kızlar bebek hiç durmuyo yerinde sürekli oynuyo bi saattr cok canımı acıtıyo altıma baskı yapıyo bugunde ara ara sancılarım geldi gtti cok oldu ama düZenli değildi smdide belimden geliyo sancı dogum belirtisimidr bu ? Su nişan bişey gelmedi henüz
Balinci Miniklerim03 seni korkutmak istemem ama sen her ihtimale kaşrı hazırlıklı ol zamanında gelmiş hani çokta erken değil. Hakkında hayırlısı rabbim yar ve yardımcın olsun canm
Duamm Miniklerim03 evet isal dogum belirtisi olabilir çok sık çıkıyosanız lagaboya su kaybı yaşayabilrsn gdip bi serum taktr kntrol etsnler bence
Balinci Miniklerim03 iç çamaşırını beyaz giymeye özen göster canım birde belden agrı geliyor ve belli aralıklarla ise doktora görün . Sonuçta herşey gibi doğum işide kişiden kişiye değişir
Balinci Miniklerim03 yakınında varsa akraba onu çagır canm her ihtimale karşı evde bulunsun. 😁 benim ilk dogumda eşim beni evde unutmuştu çünki 🤣🤣🤣
Balinci Gulsahh kız bildigin evde unutuldum valizler çantalar vs aldı ayakkabımı giydirdi adam çıktı gitti ben bekliyorum gelcek die 🤣🤣 5 10 merdiven indi ben bişey unuttum die geri geldi 😁😁 yarı gülerek yarı sinirle beni beni dedim 🤣🤣🤣
deletedmom503 Balinci Hay Allah sabahin 4ü ben evde kahkaha patlattim😂😂😂hayirli dogumlar tatlim guldurdun beni valla
Balinci Gulsahh bak birde hiç unutamam sancı odasında heyecandan sohbet etmeye geldi sancım var adam diyorki iki dk yerinde durda konuşalım dedi 🤣🤣🤣 kovdum odadan
Seyhan34 Balinci güzel bir doğum hikayen varmış bebeğine torunlarına anlatacağın komedi dolu bir hikaye