Duru2121 22 haftalığım ultrason İçin 1 haftam var ama fiyatlar baya yüksek yaptırmamayı düşünüyorum sizce ?
Mutluhatun Duru2121 herhangi bir aksiliği önceden bilmek ona göre maddi manevi hazır olmak istemez misiniz Ben yaptırdım iyi ki yaptırmışım
Melikeex Duru2121 bende yarın yaptırcam kuzum ama dıger tarama testlerini yaptırmadım benım gıttıgım hastane 400 TL ye yapıyo sızın orda fiyatlar nasıl
Meri3220 Duru2121 bence detaylı ultrason kesinlikle yaptırılması gereken birşey çünkü eğer bir problem varsa erken dönemde öğrenme imkanın var ve doğumdan önce/sonraya ona göre hazırlık yapıyorsun. Daha dün eşimin arkadaşı bebeğinde kolunda engel ile doğmuş ve elinde 2 parmak yokmuş çok çok zor bir durum Allahım şifa versin inşallah gitmedikleri için bunu doğduktan sonra öğrenmişler siz düşünün sonra burda bir hanım da kararsızdı ama yaptırmış bebekte kalp rahatsızlığı varmış doğumdan hemen sonra bebek ameliyata alınmış iyi ki yaptırmışım falan diyordu ve mutlaka herkes yaptırsın demişti. Yine maddi durumunuzu bilemem ama eğer imkan varsa yaptırın ha yoksa devlette yada üniversitede yaptırın.
Mucizemiizz Duru2121 Detayli ultrason bencede cok gerekli.Onu yaptırana kadar hep endiseliydim ama girince öyle bi rahatladim ki artik icim cok daha rahat tabiki imkaninizi bilemem ama öyle bir ihtimal varsa da ilk siraya almanizi öneririm
Villanelle Sadece fiyatı yüksek diye detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum demek çok saçma ya. Bu sizin bebeğiniz sonuçta, para çok mu önemli gerçekten. Başka yerlerden kısıp ona verilebilir diye düşünüyorum
Zma Villanelle bazen insanların kisacak yeri bile olmuyor .kimin ne yaşadığını ancak kendi bilir .durumu yoksa ne yapsin yaptıramiyor insanlar .
Duru2121 Villanelle çocuklarım İçin varımı yoğumu veririm hiç sorun değil. Kaç kişi ikili tarama testin temizse yaptırma gerek yok dedi bende gerek yoksa boş yere para vermişim başka ihtiyacını karşılarım diye düşünrekyen yazdık
Duru2121 Meri3220 çöm üzüldüm gerçekten oğlumda yaptırdım bunda da yaptırma taraftarıyım ama kaç kişi ikili taraman temiz çıktıysa gerek yok yaptırma dediler ondan kararsız kaldım
Villanelle Zma şu an bu foruma yazabiliyorsa en azından akıllı telefonu ve İnterneti vardır diye düşünüyorum. Herkesin öncelikleri farklıdır tabii bir şey diyemem ona ama bebek yani
Zma Villanelle akıllı telefon artık iki yaşındaki çocuğun elinde de var .ultrason çok ucuz maliyetli birşey değil .
Yigit-and-mother Duru2121 araştırdım ve detaylı ultrason yapan devlet hastanesi buldum 1 kuruş ödemeden gerekli bütün herşeyi yaptı bebeğimide detaylı gördüm bir skıntısı yok çok şükür sende hastaneleri arayıp detaylı ultrason yapan varmı araştırıp para vermeden yaptırabilirsinn
Melikeex Duru2121 yanı baktığın zaman biraz pahalı ama eger dıger tarama testlerini yaptırdıysan ve temizse yaptırma Baska ihtiyacını alırsın ama merak ederim dersen yaptır kuzum tamamen sana kalmıs bısey organlarına kemiklerine damarlarına falan bakıyorlar diye bılıyorum
bebekveannesiii Duru2121 1 ay önce 600₺ ye yaptırdım bu zaman da 600₺ nın bile sadece adı var bı markete gidince 500-600 gidiyo bence yaptırmalısın bebeğin için değer yani. Durumum yok dersen de valla biz de zar zor bisekilde yaptırdık kredi kartı sağolsun🤷🤷
Meri3220 Duru2121 ne alaka canım tarama testleri tanı testi kesinlik bildirmiyor ki. Benim 2li ve 3lü temiz çıktı ama gel gelelim plesentam normalden daha kalın çıktı detaylı ultrasonda ve beyinde kist vardı detaylıda yok olduğunu öğrendim. Siz etrafı dinlemeyin sonrada pişman olmaktansa yaptırın. İnanın her ay ilaçlar Dr testler vs kredi öder gibi ödeme yaptım bir süre hastaneye napalım çocuklar sağlıklı olsun tek yeter
zeynonunannesiiii Duru2121 eğer İstanbulda yaşıyorsaniz çam ve sakurada yaptırın derim ücret yok ilgi mükemmel