llFatma Kızlar eczanede aşı ne kadar ve gittiğim gün veriyorlar mı elime yoksa sipariş tarzı bir şey mi yapmak gerek
Serapcemre llFatma canm o aşı agızdan veriliyor ve ateş bir şey olmaz korkma ben alırken 300falandı şimdi 450vardır 3.ve 5.ayında vuruldu
Mysaa llFatma 3 sene önce 270 vermiştim canım şimdide en en kötü 300 uzerindedirr eczaneyi arayıp fiyatta öğrenbilirsiniz
Villanelle Markaya göre fiyatı değişiyor bence, googledan fiyatlara ulaşabilirsiniz. Sipariş olayı da eczanenin o anda elinde olup olmaması ile alakalı bir durum, yoksa mecbur sipariş veriyorlar
Deletedmom727271 Fiyatı tam ne kadar bilmiyorum da gittiğinizde direkt alabiliyorsunuz. Ellerinde yoksa getiriyorlar hemen 😊
Villanelle llFatma hepsinin etken maddesi aynı, iyisi kötüsü yok. Fiyatlar marka değerine göre değişiyor
Deletedmom727271 llFatma bebeğin aşılarını sağlık ocağında takibindeki ebe yapar zaten onu da o yapar canım 😊 aşı bu arada iğne değil ağızdan içiriliyor
Deletedmom727271 llFatma genelde rota aşısı yan etki yapmaz ama tabi bebekten bebeğe de değişir canım. Ebe seni bilgilendir bu konuda 😊
llFatma Deletedmom727271 götürmeden bir calpol versem mi doye düşündüm ya ateş yapar mı acep diye hadifletmek adına
llFatma Deletedmom727271 Serapcemre Villanelle Çok teşekkür ederim çok iyi anladım sayenizde Allah razı olsun❤️
Deletedmom727271 llFatma aşıdan önce bebeğe ilaç vermek büyük hatadır. Sonuçta ateş yapıp yapmayacağı belli değil. Böyle bişi yapmayın lütfen. Bebek ateşle savaşmayı da öğrenmeli.. 🌼
Aslinur Mrvsmt2502 c tesi yaptiricam sağlık ocagında 2 bacak bir kol bşrde rota aşisini yaptirdim menenjit de olsa cok ağir gelir diye yaptirmamiştim. Menenjit içinde 498₺dedi dr umuz