Ayisigi45 Kizlar adetten önce test yaptim erken olandan çıkmadı simdi de 2 gun gecikti adetim test mi yanlıstir bilmiyorum adetim gecikti ya bi umut aldi boyle olan ve sonradan çift çizgiyi gören var mı
ikicocuklubiranne Ayisigi45 adetten 4 gün yapmıştım negatif çıktı. 1 gün kala silik çizgiyle öğrendim bende. Testi tekrarlayın
Birseniz Ayisigi45 bende erken test yapmadım adetim senin gibi 2 gün gecikti şüphelendim hamilemiyim diye bir hafta daha bekledim adet bitimi günüme kadar sonra test yaptım pozitif çıktı 17+4 🤰🏻
Cennetkusuannesii Ayisigi45 Ay canım şuan bende aynı durumdayım 2 gün önce negatif çıkmıştı şuan bat 15 ben şöyle bekliyim 🤭
Ayisigi45 Kvser bende cok korkuyorum goguslerim aciyor ara ara vajinamin alt kismi zonkluyor bazen sol kasigim agriyor birde
_Arzu_ Geç dölenme olmuş ola bilir yeninden yapin yine cikmazsa 1-2 gun sonra tekrar edin ben 2-3 gun adet gecdikden sonra yapdim cok cok silik hayalet bir cizgi vardi 2 gun sonra bidaha yapdim koyulasmisdi yani adetden 5-6 gun sonra tam belli olmusdu
Kvser Ayisigi45 benimde göğüslerim ağırıyor ama ucunda agrı yok .Sizinde mi öyle canım ? Dündü adetim dünden beri sanki belim agırmıyor karsığımda çok korkuyorum 🥺rabbim inşallah nasip eder bize 🤲🏻
sehide Ayisigi45 benimde öyle 2 gün gecikti . Regl olacağım 1. Gün test yaptım hayalet dedikleri çizgi ama çok çok silikti umut vermedim olurum dedim . Bugünle 3 gün olacak . Hala Regl olmadım . Başka da test yapmadım 1 hafta olmasını bekliyorum 🙁☹️
sehide Ayisigi45 pek kale almadım o testi almakta istemiyorum 😅çünkü görmekte çok zorlandığım çizgi bakalım bekliyorum olmazsam pazartesi kan testi vericeö inşaAllah . Sen de beyaz akıntı var mı ya da şeffaf akıntı bende ikisi de varda 🥺
sehide Kvser bende dokununca ağrı hissediyorum ama şişkinlik var gibi .. sadece korkutan akıntı beni şuan çünkü Regl oldum zannediyorum 😂🤣
Ayisigi45 Kvser bende cok korkuyorum aslinda ihtimal vermiyorum gebe olduguma olsa cikardi 2 gun once diyorum ama icimde bi kurt kemiriyoe sanki