Gozen AngeL- amin cümlemizin seninde başın sagolsun Allah bir daha bole acı yaşatmasın inşallah herseyden geç gelsin ama sağlıklı olsun evladım
ecem11 hanımlar benim bata 8 günüm falan var hiçbir değişiklik hissetmiyorum kendimde ya yumurtlamayı da değerlendirmiştim herkes belirti yazıyor bu ay da sanki yok gibi geliyor siz ne durumdasınız?
melisaugtr ecem11 benim de 8 günüm var canım 25’i olacak. Bazı bünyelerde belirti olmayabiliyor hayırlısı olsun inşallah 🌹
ecem11 2melkannesii ya benim işte de aklıma geliyor sanki bir yanım buruk gibi hissediyorum iş yerinde herkes çocuklarından bahsediyor orda susup kalıyorum 😕
2melkannesii ecem11 ah o insanlar zaten varya 🤦🏻♀️ Benmde etrafımda var öylesi insanlar birde kızıma kardeş istiyor musun annene söyle yapsın diyorlar çocuk hergün kardeşim nerde benim kardeşim niye yok diyor 🤦🏻♀️ 5 aydır uğraşıyoruz elimizde sanki hop alın size çocuk demek🤦🏻♀️
ecem11 AngeL- evet canım ama bazı insanlar hissediyorlar kasık ağrısı falan dedim bende niye olmuyor😂
AngeL- ecem11 bence erken canım şimdi yaparsın muhtemelen negatif görürsün regline 3 gün kala yap bencee 😌
ecem11 melisaugtr 6 günde döllenme oluyor olsa kasık ağrısı olurdu hiçbir belirti yok ama bu ay ilk defa ovulasyon testi ve klomen kullandım bilinçli olduğum bir ay olduğu için vücudumu dinliyorum ama bişi hissetmiyorum
ecem11 AngeL- evet bekliyim dediğim gibi bu ay gerçekten herşeyi yaptım elimden geldiğince artık Rabbime kalmış bu mübarek gün hürmetine inşallah bu postun altına hepimiz çift çizgiler atarız🤗🌸🙏
AngeL- ecem11 inşallah kuzum ya az kaldı biraz sabredelim 💋 size akıl veriyorum gibi ama hahahhaa kendimi durduramıyorum onu napcaaazz🤪
AngeL- ecem11 evet ya bende öyle aklımdan bile çıkmıyor oldumu noldu yerleşmede mi falan filan 😅😅😅 ah ahhh