Abc34 Benimde 30 u pazar günü test yaptım negatif. Bu ay çok ümitliyim aslında. Kendimi sanki hamileymiş gibi sakınıyorum
AngeL- Hgmom1 yerleşme olduğunu zannetmiyorum kuzum ya kahverengi lekelenmeyle başladım ama artıyor 🥺😢
Zynpasr65 AngeL- adet mi oldun canım senle aynı gündük biz bakalım sabaha kadar bende birşey olcak mı .
Mylove Gozen aralıkta düşük yapmıştım ben bat 20-21 ama 14 ünde pozitif çıkmıştı benim 300 lerde idi Betam erken çıkabiliyor anlayacağın
Mylove Kızlar gidiyorum hastaneye 10:30 a randevu aldım dayanamadım ne yazik ki Cuma’ya umarım sağlıklı bu gebeliktir dua edin lütfen 🙏 eşimin haberi yok gebelikten dr dan duyacak hep ben söyledim düştü genelde bunda da dr desin bakalım totem yaptım ❤️🙏 🙏
aylin1629 AngeL- geçmiş olsun canım bende dün hastalandım üzülme önümüz ramazan rahatla orucumuzu tutup bolca dua ederiz olur inşallah ben böyle düşünerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Hgmom1 AngeL- dün adet olmamam gerekiyordu olmadım ama yumurtlamam geç oldu bugünde geldi bakalım yarında gelmezse kan testi veririm kaset yapıyorum negatif çıkıyor
AngeL- Hgmom1 benim o kadar silik çıktı ki en son yaptığımda belki değerim biraz yüksekti sonradan 5 e düştü anlamadım.. kaset teslere güvenim 0