Gozen ecem11 canim benim hayırlı olsun çok sevindim bu arada regl kaç gün var? Ben 9 gün vardı belirtilerim çok fazla dayanamadım erken test aldim çok çok silik çıktı ama kanda çıkmadı ben bir kaç gün beklemek istiyorum
DenizinAnnesiiiii melisaugtr benim de kasıklarımın tam ortasında sanki gaz sancısı gibi bir şeyler var normal adet ağrısı değil. Kendi kendime uyduruyorum şüphem var diye anlamadım ki 😀
Gozen AngeL- sen niye yapmadın canim benim halen seninde çok belirtilerin var seninkini çok merakla bekliyorum?
1ciftyesilgoz Kızlar benimde bat 30 Mart 8 gün var göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda dolgunluk hissi var arada batma oluyor onun dışında farklı bir hissiyat yok açıkçası..
AngeL- 1ciftyesilgoz gününe var daha kuzum ama dediklerin belirti 🥰 inşallah vardır ya 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
AngeL- ecem11 hayırlı olsun canım benim daha çok minnak inşallah artışın güzel olur kuşum çok sevindim 🥰❣️
AngeL- melisaugtr yaa benim elim ayağım ısınmıyo sadece bugün üşümem de vardı ama diğer belirtim yok 🥺