AngeL- Birumuttur kuzuuuum olmaz mııı vaaar tabikii ay çok sevindim senin adına hayırlı olsun kuşummmmm🥰🌸🌸🌸♥️
AngeL- Birumuttur kuzum zaten ikisi de şu dönemde koyu olmaz 🥰 ama sen bi kanda ver gebeliğin sağlıklı ilerliyomu 2 günde bir artması lazımya ona bak 🥰 miniş sana tutunmuş annesii🌸♥️
Gozen AngeL- canim benim benim mide bulantısı başladı gece uykumdan uyandırdı mide ekşimesi gibi batmalarim artı ayağıma vuruyor ağrısı🤷♀️🤷♀️
Mylove AngeL- yok tatlım netten sipariş vermiştim yarın gelir büyük ihtimalle yarına kaldı artık 🙏🙏Bu arada testler ne kadar ucuzlamış öyle eczanede tanesi 25 olanın 10 tanesi 30 TL idi alacak olursan 🤔
Birumuttur Afifeelif çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allahım herkese nasip etsin . Kan da versem mi bilemedim 🤷🏻♀️
Mylove Birumuttur sevin sevin kına bile yak eline bence bizim oralarda çokkk sevinince kona yakılır avucunun ortasına 😍😍😍❤️❤️❤️ Sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşallah canım benim valla kendim kadar sevindim ❤️❤️❤️
Syme Birumuttur benmde 4 gün vr yrn yapcm hayrlı olsn cnmm ne gzl bu ay çk kşi gebe kaldı inş benmde böyle çıkar
Gozen Birumuttur bence öyle yap ben öyle yapmıştım şimdi gideceksin hem kese için hem kalp atışı için ileri tarihe aticak seni kadın doğum doktoru.ama şuan acile gidersen kan kaç olduğunu görürsün canim
Gozen AngeL- ben dayanamayacak gibiyim şimdi gidip nöbetçi eczaneden test alıp yapsam mı yoksa acile gidip kan mı versem?