Gozen AngeL- hayırlısı olsun canım benim daha bana 11 gün var belkide psikolojik ama dediğim gibi diğerlerinde de böle çok erken öğrendim 1 hafta kalasiya..hayırlı haberleri burdan alırız hep birlikte🥰🥰
Zynpasr65 AngeL- kuyruk sokumum çok ağrıyor yumurtlamadan beri kasıklarda hafif ağrı oluyor ama psikolojik mi bilemiyorum 😂
Gozen AngeL- Bilmiyorum ki dayanabilirsem haftaya cuma düşünüyorum ama diğer sayfalarda gördüm erken gebelik testini yoksa kaset mi?
AngeL- Gozen ben erken gebelik testi almıştım 1 ay önce onu denicem kuzum ama varsa bile 3 gün önceden kasette bile çıkıyo
Gozen AngeL- ben dayanamayacak gibiyim şimdi gidip nöbetçi eczaneden test alıp yapsam mı yoksa acile gidip kan mı versem?
EsraBulut AngeL- bende hiç bir belirti yok henüz 😒 2. Gebeliğim olacak ama sanki ilki gibi çok heyecanlı
Hgmom1 AngeL- ay hiç doymuyorum, göğüslerim sızlıyor ve sol kasıgım ağrıyor hafif akıntı hala var 🤷🏼♀️
AngeL- Hgmom1 00 dan sonra uygulamada haftasını gösterince duygusallaştım oturdum ağlıyorum hahahah buda belirti değilde neeeeğğğğ🥲🥲🥲🥲🙈😅
AngeL- Hgmom1 öyle kuzum ya ben 14 kilo verdim ama şimdi 3 kilo geldi kortizonlu ilaç kullandığım için 😊