Mirach Kızlar pazar gününden beri çok hastayım. Dün hastaneye gittim covid testi ve kan testi yaptılar. Covidin sonucu daha çıkmadı ama kan testinde enfeksiyon varmış, antibiyotik kullanmam lazımmış. 19 haftalık hamileyim ben nasıl kullanıcam😩
Deryac Mirach bugün saraçoğlunun tarifini okudum bendede idrar enfeksiyonu var araştırdım biraz istersen sende araştır beyaz dut kurusunu bir avuç yarım litre sıda 6 dk kaynatıp içicekmişin sabah ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiliyo 25 gün yapmak gerekiyomuş
Deletedmom622772 Mirach enfeksiyonun tedavisi bebek sağlığı açısından çok çok önemli mutlaka doktorunuzun verdiği tedaviye uyun hamilelikte kullanılabilir antibiyotiği yazıyor doktorlar zaten tez zamanda şifa bulun İnşallah 🙏🏻
Nessozz Mirach benim hem kanda hem idrarda vardı 1 hafta kullandım şuan idrarda hala var yine verecek büyük ihtimal. Hamile olduğunu doktor biliyor zaten ona göre ilaç veriyor.
Bebegimmm_1234 Cok gecmiş olsun öncelikle doktorun yazdiysa hiç bi sorun olmuyo antibiyotik 7gunde bitiriyo benim 63dü 7 gunde 4 düştü hic korkma
sincaphanim Deryac enfeksiyon ileriyse hiçbi işe yaramıyor kilo kilo kuru dut tükettim ona güvenerek en iyisi antibiyotik kullanmak 😔
Simsim60 Mirach evet enfeksiyon ilerlemiş görünüyor antibiyotiği mecbur kullanmalısınız.neden nasıl kullanayım yazmışsınız anlamadım.bende geçmeyen öksürük sebebi ile antibiyotik kullandım 20 haftalıkken.
sincaphanim Ay benim hala geçmemiş delircem 4 tane antibiyotik kullandım en son kültür verdim ona göre kullandım ama artık bağışıklık oldu herhalde geçmiyor 😭
Kbrkrt Mirach kanda enfeksiyon önemli bir rahatsızlık özellikle hamilelikte doktorun verdiği tedaviyi uygulayın