Muhendis01 Merhaba arkadaşlar 7w+4d hamileyim doktor düşük riski var dedi kan değerim düşük çıktı progestan demir ve folik asit kullanıyorum biyke bir duurumla karşı karşıya gelen var iki tane kese görüldü biri Bebek ve kese diğeri boş olan kanama kesesi dedi bu kese büyürse bebeği dışarı atar düşük olur dedi ama bebek ve kese büyürse kanama kesesi rahim duvarina yapışır dedi.
Dilish Muhendis01 Benim de vardı kanama alanım doktor ilaç fitil yazdı yatmamı söyledi birde 2yaşında 1 kızım olduğu için çokta yatamadım. 3 haftadan gittiğimde azalmışdı kanama alanım çok şükür. Yine ilaç fitil devam ediyorum. Kanama alanı için en iyi gelecek şey yatmak inşallah düzelirsiniz.
Atesmaya21 Muhendis01 Benim de 8. Haftada kanamam oldu kesenin dışında vardı kanama düşük riski vardı ama progesteron fitil ve ignesi vardı onları kullandm çok şükür 3 haftaya kadar düzeldi 15. Haftaya girecem. İnşallah senin de riskin kalkar ortadan sağlıkla alırsın kucağına
Edaaydemir Muhendis01 benimde kanama alanım vardı bir hafta hastanede yattım sonra eve çıktım yatmaya devam ettim bi ara tekrar oldu ama şükür yatmaya devam 13 hafta olucaz dinlenmene bak inşallah birşey olmaz
Muhendis01 Dilish çok teşekkürler ederim Size de şifa versin inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza bende çalıştığım için çok yatma olmuyor ama olabildiğince dikkat ediyorum benim de 3.5 yaşında kızım var akşamları da onla vakit geçiyoruz derken gün bitiyor