Smyrayldrm Arzu24 benımde hep oyke cnm 3 gun snra sezeryan olacagım ınslh bır sorun olmaz anestesı yle gorusucem kovıd testı vercem ama burnum cok tıkanıyyo Hele geece nefesım kesiliyor
Serapcemre Arzu24 hamileydm vardı dogurdum artk yara olmuştu temzlıyordum hep tıkanıyordu yara kabuk baglayınca nefes alamıyordm gene temzledm yara düzelmedi ilaçta kullandım gitmedi tekrar hamileym gene tıkanıyor artk doguraym güzel bir doktora giidicem bıktm
Arzu24 Smyrayldrm covidle ilgisi yoktur bende atlatali covid 1 ay oldu o zaman yoktu böyle biseyim yoktu
Smyrayldrm Arzu24 hamıle kaldıgımdan bellj var bu aralar daha cok oldu nedense hastane degılm ama hastayısım gbı duruyo.
Smyrayldrm Arzu24 bende oldum cnm 8 haftalıkken kovıd gecırdım hatta 3 ay snra asımı da yaptrdım 2.dozumuda dogumdan snra yaptrcm ınslh
Arzu24 Smyrayldrm şimdi ne kadarlik hamilesin ve burun tıkanıklığı ne zaman başladı bnde aynym hastada değilim kuru kuru tikanik
0108Bir_Prens_Annesi @Arzu24 bende 22+1 haftalık hamileyim hamileliğimdn beri burun tıkanıklığı yaşıyorum hala geçmedi hasta değilim sadece burun tıkanıklığı
Serapcemre Arzu24 evt hMileyken oldu yazdım oraya hamıleyken temzledm durdum sürekli dogurdum baktm yara olmuş temzliyordum kabuk bagladıkca o da yara geçmedi hep aynısı dönüp duruyor kremde kullandım geçmedi☹️Bıktm artk doguraym da başka doktora gidicem
Serapcemre Arzu24 yara olmazsa geçer😊 benmki sürekli kabuk baglayıp nefesimi tıkadıgı ıcın temzledm ondan öyle oldu ama benmki yaradan dolayı tıkanıyor temzlıynce rahatım öyle hamilelik tıkanması değildi dogumdan sonraki