Semaan Randv zor alınıyor devlet hastanesinde bilen bilir haftaya nasipse aldım 20+2 oluyor doktor bakarım acaba
hunilimom Semaan ilk kızıma üniversite de yaptırmıştım simdi kadın doğum hastanesinde yaptircam once doktora gidicem ordan randevu alicam gerçekten zor bulunuyor iyi yapın bir doktor denk gelir umarım bana da size de
Zbkiclk Semaan Randevularda ya detayli usg yapılmamaktadır yazıyor, yada sadece riskli gebeliklere bakilmaktadir yaziyor. Bende randevu aldim ama bakmazlar diye şüpheye düştüm
Semaan Saliha-Nur-Durgun perinatoloji bölümünden alınıyor kuzum ama önce kadın doğuma gidip o bölümü açtırıyosun normalde şimdi baksan bulamazsın muane okuyorsun doktor tamam açtım randv alabilirsin diyo öyle alıyosn zar zor buldum yaa
hunilimom Semaan 24 haftaya kadar vakti var tabi ama devlette sıra bulmak zor orda doktora muayene olma şansınız var ise öyle deneyin internete çok açmıyorlar
Semaan hunilimom yok randv alabildim canım perinatoloji bölümünden haftaya nasipse 20+2 haftalık oluyor acaba erkenmi doktor bakarım diye merak ediyorm
Semaan Zbkiclk canım onlardan alırsan bakmazlar aynen doktorun riskli dediyse yada düşük tehliken yoksa alma bakmazlar benimkinde sadece perinatoloji bölümü yazıyor diye aldım