Tugba_34 @NaimeYilmaz @BenMathilda merhaba benim happykids hesabim vardi hesabima giris yapamiyorum eposta kayitli degil diyo. Burdan kidse geçmeye calisiyorum gecemiyorumda sorun mu var acaba
Fasulyeninannesi1 Tugba_34 happy kids indirme sorunu duzeltildi annemiz. Playstoredan indirebilirsiniz 💜
Tugba_34 Fasulyeninannesi1 burdaki moderatörleri tanimiyorum kimi etiketliycegimi bilemedim tesekkürler 🤗
Tugba_34 Fasulyeninannesi1 @NaimeYilmaz burası cok sıkıcı kids daha aktifti 😂 sorunuma baktiniz mi acaba? Internetim var çekiyo ama burdan kidse gecis yapamiyorum tekrar deneyin diyo. Ilk basta giris yaparkende epostami kabul etmedi yeni üye oldum her zaman kullandiğim epostayla. Normalde kidste aktif kullandigim bi hesabim vardi 2 ay ara vermistim sadece. Kidse burdan geçis yapiyoruz dimi ayri bi uygulamasi yoktu
Fasulyeninannesi1 Tugba_34 ayri uygulama olarak var su an sadece uygulamaya playstore uzerinden erisim sorunu yasaniyor kisa zamanda cozulecek, sonrasinda oradan da yukleyebilirsiniz 💜