Vee adadan bizde elendikkk 🤱 Gelelim hikayemize 40+0 da kontrolümüz vardı önce nst çekildi sancılarımız 50 60 arası çıkıyordu prenses uyuyordu zaten hissedilen hiçbirşey yok 🙇♀️ sonra hekim ve ebemiz beraber muayene ettiler 1 2 cm açılma yumuşaklık var doğum başlıyor eldivenleri direkt kan olmuştu zaten nişan geldi gelecek kıvamdaymış normal doğum için çok uygunuz bugün doğurturuz biz seni denildi ve yatış işlemi 🤦🏻♀️ Bizde heyecan tavan ne olur ne olmaz valizimizle hazırlıklı gitmiştik zaten. Nişan ve suyum gelmemişti bu arada. Kızımızı biraz beslemek için serum takıldı lavman yapıldı plates yürüyüş egzersizleri başladı. 2 cm olduk suni sancı çok düşük dozdan başlandı ara ara nst bağlanıyorum plates yapıyorum yürüyorum herşey muhteşem gidiyor. Ebe suyumuzu da patlattı egzersizlere devam ediyoruz. Kendimce aaa iyiymiş hallederiz başaracağım ben bu işi diye düşünüyorum. Sonra sancılar bir vurmaya başladı 🤦🏻♀️ Nefesimi daha verirken yenisi giriyor gibiydi ve ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen dayanamayacak kıvama geldim yanıma eşim geldi ağlıyorum keşke sezeryan olsaydı ben duramıyorum diye ne yapacağımı şaşırdım. Bi yandan Allah’ım sonu güzel olacak sen yardım et dua ediyorum ama gerçekten çok kötü bi haldeyim. Sağolsun eşimde o sırada çok destek oldu 4 cm açıklığa ulaşmadan epidural takamıyorlardı ve benim açılmam çok çok yavaş ilerliyordu o yüzden süreç biraz daha sıkıntılı oldu sanırım. Yatış yapıldıktan sonra yaklaşık 5 saat iyiydi, 1 2 saatimiz biraz zordu sadece. Şükür epidural takıldı kesinlikle bi mucize ben çok rahat ettim. Vee doğum başladı şansıma ekip harikaydı moral motivasyon yüksek hepimiz birer yorgun savaşçıydık onlar içinde çok zor bi gündü çok doğum olmuştu. Sancım geldiğinde ben hissetmiyorum fakat onların yönlendirmesiyle ıkınarak ve ebemizin de itlemesiyle 20.35 de dünyalar güzelim kucağımdaydı. Sonrasında tüm acılar unutuldu gitti gerçekten. 3 4 tane dikişim var ama hiç önemli değil birazcık otururken zorlanıyorum onda da oturma simidi kullanıyorum o da çok işe yaradı. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🤲 ve tüm hamilelerin yar ve yardımcısı olsun inşallah bi avazda kurtulur herkes 🤲 Meme ucum olmadığı için eczaneden hemen uç aldık ve onunla emzirmeye başladım hastanede. Anesteziye karşı da alerjim gelişti 🤦🏻♀️ yüzüm çok kötü küçük küçük noktalar dolmuş doğumda ama o da zamanla geçecek. Ona baktığınızda kötü ne varsa unutuyorsunuz zaten. Sormak istediğiniz birşey varsa seve seve yardımcı olurum 😍