MTugba Kızlar merhaba. Bugün detaylı ultrasona gireceğim inşallah. Nasıl gitmeliyim yemek yiyip gideceğim çikolata filan yememe gerek var mı?
Boniboncuk MTugba bana gelmeden bir gun once arayıp bilgi vereceğiz demişlerdi. Bilgim yok canım sen gideceğin yerle bi görüş istersen
Gzm23 MTugba yemek ye haraketli olsun diye de çikolata ye Ben öyle yaptım ona rağmen çok haraket etmedi doktor sürekli dürtükledi
Eslem_1 MTugba ben ne normal kontrollerde ne detaylıda özellikle bişey yememiştim zaten çocuk her yerini gösteriyordu ama muz vs yiyebilirsiniz 🌸
zeynonunannesiiii MTugba ben normal kahvaltımı yaptım gittim bebek yüzünü göstermedi onun için 1 saat yürüyüş yap yemek ye tatlı ye dedi eksta bisey yapmaya gerek yok 😊
MTugba Boniboncuk yemek yesin ve çikolata yesin demiş. Ama internette çok haraket ederse başka güne gün veriyormuş. Bakamıyorlarmış .
Mozcann Aç gitme canım ama girmeye yakın bi çikolata ye nolur nolmaz :) ben 2 kez girdim sıpam yüzünü göstermemişti bir türlü inşallah senin gösterir hayırlı olsun ☺️
nazy Bende dün gittim yemek yedim de gittim tok karına çikolata yemedim gösterdi benim ki rahatça heryerini inceledi doktor
Ceylan24 MTugba canim benim gittigim yerde doktor çikolata yemeyin ve idrara sıkışık olmayın diyordu ve bebek kendini cok guzel gosterdi hareketleride normaldi gideceğin yerle gorussen senin icin daha iyi olur
Tubabasik MTugba ben salı günü dün gittim sabah kahvaltımı yaptım bi problem olmaz girmeden 2 3 parça çikolata ye hareket etsin öğlendi randevun birşey yapmana gerek yok.