Eslem_1 505050 benim 18. Haftamda daha yoğundu 24. Haftamdayım günde toplam 2-3 kere hissediyorum acaba zaman ilerledikçe yeri mi daralıyor anlamadım ben tam tersi olacak sanıyordum vakit ilerledikçe hareketleri şiddetlenecek diye bekledim ama öyle olmadı 😀azalıyor derken benim dediklerimi mi kastettiniz yoksa hiç hissetmediğiniz günler de oluyor mu
Kelebekk-0307 505050 ayni şeyi bende farkettim benim bebeğimde o şekilde çünkü ne zaman haftası değişse 2 gün durgun oluyor başta korkuyordum bir şey mi oldu die ama takip ettim her hafta olunca normal geldi doktorda normal demisti zaten.
505050 Ayss344 32+1 haftaligim daha hiç hareketinden uyuyamadıgim bir gün olmadı keşke çok hareketli olsada uyumasam🙈
sincaphanim Her gün değişiyor bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor gibi geliyor. Doktor normal demişti. Her hareketini de hissetmiyorum ben sanırım ultrasonda eli ayağı oynuyor, başını çeviriyor ama ben hiçbi şey hissetmiyorum 😁
505050 sincaphanim bende mi skntı var diyordum 😁😁 bende ultrasyonda nasi harektli ben hissetmiyorum öyle . Normalde de az hareket hissediyorum 32 haftaligim
Ayss344 505050 yaa kuzum çok güzel bir duygu da İnan bazen uykumdan uyanıyorum artık kızım hadi yalvarırım uyu demeye başladım🥲🤣🤣🙈
Mrsde 505050 valla bendede aynisi var doktor gunde 10 kez hareketini hissediyirsan sorun yok dedi. Ama 2 gun hic harejetini hissetmiyorum mesela sadece hafiften kaydigini hissediyorum cok kez kosarak hastaneye gittim korkumdan 🥺 insallah sag salim aliriz kucagimiza 🥰 olsun tek saglikli olsunlarda napalim alisiriz:)