Kızlar bugün kadın doğuma randevum vardı enfeksiyon için 1 hafta önce randevu aalmıştım ama 2 gün önce peçeye açık kahve pembemsi kılcal damar şeklinde leke geldi ardından sancılandım gelen giden olmadı zaten reglime normalde 4-5 gün var.Bugün doktora gittiğimde enfeksiyon olduğunu sanmıyorum dedi(idrarım sık geliyordu,arada normal zamanda yanmam oldu bikaç kez) lekelenmeden bahsedince hç bişey demedi gebelik testi istemedi moralim bozuldu bende bu sefer ilaç kullanıyorum gebelik varsa kullanmayacağımı söyleyince kan testi peki yapalım dedi isteksiz isteksiz .öğleden sonra çıkacak sonuçlarım şuan kendimi hamile hissetmiyorum moralim bozuk özel hastaneye kafama esince gidemiyorum çok uzakta yaşıyoruz devlete gittim ama belki doktor haklı 😢😢 reglime 10 gün önceden belirtilerim başlar yine başlamıştı ama sanki farklı olarak karnımın ağrısı başkaydı sanki bişey var ve geriliyor gibi pıt pıt bişeyler var gibiydi şuan kendi kendime kuruntu yaptım kesin diye çok kızıyorum kendime😢öğleden sonra alacağım sonuçları hayırlısıyla bebiş için dua eder misiniz?😢😢