d1e2n3i4z5 Mizgin09 allah duysun erkektir inşallah çok istiyoruz tabiki herşeyin başı sağlık tabi 🥰 öğrenince yazacağım ❤️
Nazli_666 Mizgin09 Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah hayırlı sağlıklı bi erkek çoçuk nasip etsin inşallah 💙
d1e2n3i4z5 Mizgin09 öğrendik bizim kızmış 🥰 bir kızımız vardı bir kızımız daha olacak, inşallah sizin 2 kızdan sonra erkek nasip olur 🙏🙏🙏❤️❤️
7171 Mizgin09 sizi en ıyı ben anlıyorum 😀benımde ıkı oglum var cok dua edıyorum bu seferde kızım olsun dıye rabbım gönlumuze gore versın ınşAllh 😍
Mizgin09 7171 amin inşallah canm benim rabbim sana kız evladı banada erkek nasip etsin Allahım çok amin 🤲
haklisinesracim Mizgin09 mizgin 12. Haftada kız dediydin bana ben de öyle tahmin ediyordum ama 16 da pipi gösterdi doktor kordon mu ben çözemedim de bir atayım mı bakar mısın sence ne bu
sulesaniyar Mizgin09 https://imgyukle.com/i/E8aBUt Daha önce bakmıştınız ama o zaman 8 haftalıktı ve çok küçüktü şimdi 13 hafta oldu suan ki yorumunuz nedir acaba cinsiyet icin, size zahmet bi bakabilir misiniz 🙏❤️
Birkuzucukbeklerken Demet2323 teşekkürler canim herseyin bir ilki vardır cuma günü cinsiyetini öğreneceğim insallah gösterirse söylerim sana da