gizemm0688 Selam arkadaslar 6 haftalık gebelikte maydanoz dereotu vs tuketımı nasıl olmalı korkudan yıyemıyorum tuketen var mı
1oguzannesi gizemm0688 riskli gebelik yoksa bişey yasaklanmıyor herşeyi kararında tüketebilirsin . Kimse iki tutam maydanoz yiyip düşük veya doğum yapmıyor . Benim kadar çok tüketen yokturdur heralde ama hala doğuramadım bugün gidip sezeryan istedimi soylucem 😂
Pyrz_07 gizemm0688 yemeklerin içinde hep tüketiyorum doktorum herşeyin fazlası zarar az tüketmenin hiç bi zararı olmaz dedi maydanozu sadece yemedikten sonra bi zararı olmuyormuş
Uzay1907 Dereotunun azında bir sıkıntı yok diye biliyorum ama maydonozun bir zerresini bile ilk üç ayımda tüketmedim
gizemm0688 Uzay1907 rıske atmamak gerekli o zaman. Normalde deli gibi bunları tuketen bırı degıldım ama yasak olunca mı nedir canım ıstıyor.
Elif_alya 30+4 haftalığım bu haftama kadar kendimi hiç kısıtlamadan yedim ikisinde de bı sorun yaşamadım ☺️
gizemm0688 Elif_alya bıraz daha sabredip enazından kalp atısını duyayım da o zaman belki arada kaçamak yaparım😁
gizemm0688 1oguzannesi daha kalp atısını duymadık o yüzden biraz risk var dendı bı de lekelenme yasadım kanama alanım var o yuzden beklıyoruz. Size de Allah kolaylık versin bır avazda ınsallah dıyelım🤗
1oguzannesi gizemm0688 senin durum farklıymış o zaman dikkat etmekte fayda var 😇 Teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏❤️