Sevgili Kızlar merhaba ben de polikistik over var ama kendiliğinden hamile kaldım daha doktora bile r gitmedim yarına randevum var ama neredeyse 1 haftadır hafif leke leke kahverengi geliyodu bugün duştan sonra biraz daha fazla gelmeye başladı ve adet sancısı gibi sancılarım var bu kötü bişey mi acaba böyle bi durum yaşayanlar var mı? Bana acil yardımcı olurmusunuz lütfen çok korkuyorum. Şuan da kendi hesaplamalarıma göre 5 haftalık falan olması lazım
Bbsra Sevgili keşke yinede bi özelin aciline gitseydin :( umarım yerleşme kanamasıdır ve sağ salim alırsın kucagına
Selenaygur Sevgili. 8 haftalik hamileyim koyu renk kintim ve kaaik grilarim oluyo oktoruma sordum normal oldugunu soyledi cok fazla yakta urunca oluyo bende genelde
Patito__ Sevgili cnm 4.5.10.12. Haftalarmda yasadm ve hepsindede hemen dr a gittim ilac veriyor bnmki riskli degildi ama bazilari riskli olablr igne gerekebilir mtlaka dr a gorun sabah
gevezeyazar1 Sevgili içini ferah tut keşke doktora gitseydin bi kese oluşmuştur belki de önceden kalınlaşmadan flan anlıyolar çünkü
Sevgili gevezeyazar1 ilk geldiğinde gittim beta hgc ye baktı düzenli daha önce acilde hamile olduğumu örenmek için yaptırmıştım doltor bidaha istedi güzel ilerliyo demişti cuma işte yarın bidaha gidicem inşallah kötü bişey yoktur allahım
gevezeyazar1 Sevgili inşallah kanamalar bende de oldu düşük tehdidi doktor ama çok şükür 3 aylık olduk bile sen yarına kadar ayaklarını dik yat sabahta hiç bi iş yapmadan hemen hastaneye git kanamam var dersen önce seni alırlar
gevezeyazar1 Sevgili kasık ağrısı yoktu 2 kere kahverengi pembemsi lekelenme oldu 1 kere baya kanama oldu
Sevgili gevezeyazar1 şimdi ne güzel bebeğinizi kucağınıza aldınız insan böyle şeylerde çok korkuyor allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bebeğine canım
Selenaygur Sevgili ya iste belli olmuyo zamani cok yorulursam ayakta durursam falan oluyo ama doktor banada kahverengi normal dedi yani
Patito__ Sevgili insallah yoktur ama 4 gundur flan oluyor demissiniz olur olmaz grsydniz şimdiye gecmisti belkide bu tarz seyleri asla atlamayin heleki erken ve son aylarda (insallah tekrrlamazda) cok dinlenince daha hizli geciyor
Patito__ Sevgili yoktu galiba belki 12. Haftamdakinde vrdi pek hatrlayamiorm ama kahverengi akinti cogu kisi en az birkere yasior suan yeni hamileliginiz agrilr normal bnm belim cok agrir mesela onlri akinti ile birlestirmeyin
Sevgili Patito__ ilj olduğumfa gittim doktora biz kahverengi kanamalardan korkmuyoruz dedi progestan verdi onu kullanıyorum 4 5 gündür işte ama hala devam ediyo