sedaa09 Kizlarrr dun geceden beri cok agrim vardi kontrol e geldim baya iyi sancilar cekiyordum doktor saat 2 de tekrar gel acilma devam ediyorsa yatis yapcaz dedi ve galiba geliyor 😢 umarim bir dahaki postum doğum postu olur dualarinizi eksik etmeyin 😘
Esrasena sedaa09 inşallahhh,Rabbim kolaylık versin,bi seste kurtarsın.Bizlerede nasib eylesin 🤗 Korkmayın herkes gibi sizde başarırsınız.Bak ben 1 de doğurmam derken 2. Ye sayılı günlerim kaldı 😂
sedaa09 Anneoluyorummmm ben bunu nasil tarif edeyimki bebek sanki icerden sen seni bicakliyo gibi bir şey
Damla_tkr Anneoluyorummmm cnm bnm 3 gün önce kendi sancım ile doğum yptım sancı şöyle birşey 5 dk bir gidip geliyor O 5 dk Evet baskı Yapıyor karnına sancı giriyor his ediyorsun ama Böyle bağırıp çağırıp Dayanilmiyacak gibi deyil Rabbim herkese kendi sancısıyla doğuma gitmeyi nasb etsin inşallah ben oglumda 3 saat suni sancı aldım evet o da uzun sürmedi ama fakat kendi sancımla 5 6 cm le hastaneye vardım Yatişimin yapilmasiyla dogum yapmamla Toplam 1 saat oldu olmadı doğumu yaptım çok şkür güzel ve hızlı bi doğumum oldu. 40+2 dim Bool Bool evde yürüyüş yaptim evi turluyordum Ve Bol bol hurma yedim Ve oturup kalkma sporu yaptm sıcak suyla duşta kaldım çok güzel etki etti bendee Rabbim herkese kolay doğumlae nasp etsin insallaahh❤❤😍
Anneoluyorummmm Damla_tkr anladım canım teşekkür ederim😊 ben de fecen oldu ama nst girdim 1 tane sancı cıktı 😁